fbpx

Ανάβαση Διονύσου: Μεγάλο ντέρμπι για τον τίτλο στην Ε

Ανάβαση Διονύσου: Μεγάλο ντέρμπι για τον τίτλο στην Ε

Στην Ομάδα Ε, ο τίτλος στην Ανάβαση Διονύσου θα κριθεί μεταξύ του πρωτοπόρου Χάρη Μπουροθανασόπουλου (Honda Civic) και του Σταύρου Χατούπη (Opel Corsa B).

Με ένα Mazda 323 με πλούσια ιστορία θα συμμετάσχει ο Γιώργος Νέγκρης. Ένα θηριώδες Ford Sierra θα έχει στα χέρια του ο Αθανάσιος Μπέκας. Πίσω από το τιμόνι ενός Volkswagen Golf II θα βρεθεί ο «παντός εδάφους» Πάτροκλος Κανσός.

Από τη Ζάκυνθο έρχεται ο Διονύσης Γκούσκος με μία BMW M3 E36, Ακόμη δύο Ford Sierra θα κάνουν την εμφάνισή τους στα χέρια των Ανδρέα Ντόφη και Νίκου Πλέσσα.

Με Ford Focus ST θα λάβει μέρος στην Ανάβαση Διονύσου ο Αθανάσιος Τραγούλιας. Με ίδιο αυτοκίνητο θα αγωνιστεί ο 22χρονος Χρήστος Μουζάκης.

Ο Κωνσταντίνος Ντόφης με το Ford Escort MKII θα επιδιώξει να ολοκληρώσει τη χρονιά, έτσι ακριβώς όπως την ξεκίνησε. Ο Μιχάλης Παρασυράκης με το Fiat Ritmo 130 TC συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα.

Στην πρώτη πρωταθληματική ανάβαση της σύντομης καριέρας του θα αγωνιστεί ο Θεόδωρος Αθανασόπουλος με Renault Clio. Ο Γρηγόρης Δούδουλης θα δώσει το παρών σε έναν ακόμη αγώνα με την κίτρινη Citroen Xsara.

Για δεύτερη φορά φέτος θα επιδιώξει να ανεβεί στο βάθρο της Ομάδας Ε ο Παναγιώτης Σαμαράς με Opel Ascona.

Ο Χρήστος Ρουσόπουλος θα ταξιδέψει από τη Ζάκυνθο για να συμμετάσχει στην Ανάβαση Διονύσου με ένα Peugeot 106. Για πρώτη φορά θα οδηγήσει ένα Citroen ZX ο τοπικός Νικόλαος Στέλλας. Με Opel Kadett C θα αγωνιστεί ο Διονύσης Ρηγόπουλος.

Peugeot 205 θα οδηγήσουν οι Κωνσταντίνος Ντέκας και Ευάγγελος Βασιλείου.

Στην κατηγορία αγωνίζονται επίσης οι Αποστόλης Αποστόλου με Citroen AX και Ελευθέριος Δημητρακόπουλος (Peugeot 106).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο