fbpx

Seajets 42ο Ράλι Παλάδιο: Προ των πυλών

Seajets 42ο Ράλι Παλάδιο: Προ των πυλών

Απομένουν δύο εβδομάδες για την τέλεση του Seajets 42ου Ράλι Παλάδιο. Η Οργανωτική Επιτροπή να εργάζεται πυρετωδώς, ώστε ο ιστορικός ασφάλτινος αγώνας να στεφθεί από επιτυχία.

Το Seajets 42ο Ράλι Παλάδιο θα διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου και προσμετρά στο Κύπελλο Ράλι Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος. Αποτελεί τον τέταρτο και τελευταίο γύρο του συγκεκριμένου θεσμού. Ταυτόχρονα αποτελεί τον επίλογο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ράλι Ιστορικών Αυτοκινήτων, καθώς και για το Κύπελλο Ράλλυ Legends.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές “Αλεποχώρι” (4,20 χιλιόμετρα), “Άγιος Ιωάννης-Μέγαρα” (8,15 χιλιόμετρα) και “Μελετάκι” (8,08 χιλιόμετρα). Θα επαναληφθούν δύο φορές με τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα φτάνουν τα 40,86.

Η πλατεία Γκλιάτη στη Μάνδρα Αττικής θα φιλοξενήσει την εκκίνηση και τον τερματισμό του αγώνα. Η απονομή στους νικητές θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μάνδρας. Παράλληλα στην πλατεία Γκλιάτη θα βρίσκεται και ο χώρος του Service Park.

Ο Διοικητικός και Τεχνικός Έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στο MR KTEO, Πειραιώς 29-31 στο Μοσχάτο την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο