fbpx

Formula 1: Επικριτικός για το Grand Prix Λας Βέγκας ο Φερστάπεν

Formula 1: Επικριτικός για το Grand Prix Λας Βέγκας ο Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν μίλησε με καυστικό τρόπο για το επερχόμενο Grand Prix του Λας Βέγκας για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1.

Τριπλός παγκόσμιος πρωταθλητής, δεν δίστασε να πει ότι ένιωσε σαν…κλόουν στην τελετή έναρξης. Ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί χαρακτηρίζοντας την πίστα ως όχι κάτι το συναρπαστικό. Στόχος του Ολλανδού της Red Bull να φτάσει τις 17 νίκες στην σεζόν.

«Θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε αυτό. Δεν έχει να κάνει με τους καλλιτέχνες. Στεκόμασταν εκεί, σαν κλόουν. Μου αρέσει, δεν μου αρέσει, έβγαλαν χρήματα, οπότε δεν έχει σημασία. Πάντα εκφράζω την άποψή μου, είτε θετική είτε αρνητική. Σε κάποιους αρέσει περισσότερο το σόου, σε εμένα καθόλου. Βλέπω το θέμα της απόδοσης. Μου αρέσει το Βέγκας αλλά όχι για αγώνα».

Στην συνέχεια απάντησε και σε ερώτηση για την πίστα. «Δεν τη βρίσκω συναρπαστική. Ένα street circuit δεν με συναρπάζει, ειδικά με αυτά τα νέα βαριά μονοθέσια. Όταν έχεις χαμηλή πρόσφυση δεν βοηθάει. Το σκηνικό σπουδαίο, περνώντας από το Strip, αλλά η χάραξη δεν είναι η πιο συναρπαστική».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο