fbpx

Στάινερ: “Το Γκραν Πρι Λας Βέγκας θα θέσει τα στάνταρτ για το μέλλον της Formula 1”

Στάινερ: “Το Γκραν Πρι Λας Βέγκας θα θέσει τα στάνταρτ για το μέλλον της Formula 1”

Εξαιρετικά αισιόδοξος και ανυπόμονος για όσα πρόκειται να δούμε στο Γκραν Πρι Λας Βέγκας είναι ο Γκίντερ Στάινερ.

Ο επικεφαλής της Haas θεωρεί πως αυτός ο αγώνας μπορεί να αποτελέσει τομή στην ιστορία του οργανωτικού σκέλους της Formula 1 και να θέσει ψηλότερα τον πήχη για το μέλλον.

Φυσικά, για έναν ΙταλοΑμερικανό όπως ο Στάινερ, επικεφαλής μίας αμερικανικής ομάδας, το Γκραν Πρι Λας Βέγκας συνιστά ακόμη περισσότερο ένα ορόσημο στο 2023.

“Πιστεύω πως όλοι έχουμε προσδοκίες, όμως ξέρουμε τι σημαίνει Λας Βέγκας. Είναι δύσκολο να φανταστούμε με ακρίβεια το πώς θα είναι, αν και σίγουρα θα είναι κάτι το θαυμάσιο, εντελώς διαφορετικό από οτιδήποτε παρόμοιο έχει γίνει ποτέ στη Formula 1.

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να γίνει αγώνας σε μία πόλη όπβς το Λας Βέγκας. Πριν από πέντε χρόνια ήταν αδύνατον να σκεφτούμε κάτι τέτοιο, πόσο μάλλον να το κουβεντιάσουμε. Ας δούμε πώς θα είναι, αν και θεωρώ πως θα θέσει τα στάνταρντ για πολλά πράγματα στο μέλλον του αθλήματος.

Είναι φανταστικό το ότι έχουμε τρεις αγώνες στις ΗΠΑ, ειδικά για εμάς που είμαστε μία αμερικανική ομάδα. Πριν από πέντε ή δέκα χρόνια κανείς δεν θα σκεφτόταν κάτι περισσότερο από μόνο έναν αγώνα στις ΗΠΑ.

Τώρα έχουμε τρεις αγώνες, που είναι και πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Μοιάζουν σαν να τρέχουμε σε τρεις διαφορετικές ηπείρους, όχι εντός της ίδιας χώρας. Είναι θετικό αυτό για τη Formula 1 και τους Αμερικανούς φαν, οι οποίοι έρχονται στις πίστες για να απολαύσουν θέαμα και να στηρίξουν τους οδηγούς”, ανέφερε ο Στάινερ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο