fbpx

Σούνινεν: “Έπεσα στα βαθιά στο φινάλε της σεζόν”

Σούνινεν: “Έπεσα στα βαθιά στο φινάλε της σεζόν”

Ως μία συναρπαστική, αλλά και απαιτητική εμπειρία περιέγραψε το Ράλι Κεντρικής Ευρώπης ο Τέεμου Σούνινεν.

Ο… εφεδρικός οδηγός της Hyundai είχε την ευκαιρία στον πιο πρόσφατο σταθμό του WRC να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε άσφαλτο έπειτα από δύο χρόνια. Ο Φινλανδός έμεινε ικανοποιημένος με την παρουσία του, καταλαμβάνοντας στο φινάλε την 6η θέση στη γενική κατάταξη.

“Συνολικά, το ράλι ήταν καλό. Δεν είχα κάνει κάτι παρόμοιο εδώ και δύο χρόνια, οπότε έπεσα στα βαθιά στο φινάλε. Είμαι ικανοποιημένος με τη δουλειά που έκανα. Ήταν περίπου αυτό που περίμενα στη θεωρία, σε αυτό που εξαρχής χαρακτήριζα το δυσκολότερο ράλι για εμένα στο πρόγραμμα.

Κάθε πέρασμα από τις διαδρομές ήταν διαφορετικό, βάσει καιρικών συνθηκών και κατάστασης οδοστρώματος, οπότε είχαμε πολλά να μάθουμε. Είχα καλή ταχύτητα σε αρκετά σημεία, ήμουν ο δεύτερος ταχύτερος στην SS11. Ωστόσο, δεν διαθέτω αρκετή πείρα για να προσαρμόζομαι σε τέτοιες συνθήκες από το πρώτο χιλιόμετρο.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα, είχαμε μία περίφημη σεζόν. Ήταν μία ωραία βουτιά στο αυτοκίνητο στα μισά της χρονιάς, η ανάληψη μίας δοκιμασίας. Νομίζω πως αυτό είναι ένα καλό σημείο ως βάση για να συνεχίσω να χτίζω το μέλλον μου”, ανέφερε ο Σούνινεν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Αυτοκίνητο