fbpx

Lancia Ypsilon: Η… πίσω όψη της Ιταλίδας!

Lancia Ypsilon: Η… πίσω όψη της Ιταλίδας!

Η τέταρτη εικόνα της νέας Lancia Ypsilon, η οποία θα αποκαλυφθεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο στο Μιλάνο, είδε το φως της δημοσιότητας.

Η εικόνα παρουσιάζει τους εμβληματικούς στρογγυλούς πίσω προβολείς LED του αυτοκινήτου, εμπνευσμένους από τη θρυλική Lancia Stratos και το πιο ριζοσπαστικό πνεύμα της μάρκας, που τώρα επαναπροσδιορίζεται με μια σύγχρονη πινελιά.

Το πίσω μέρος του αυτοκινήτου εμφανίζεται στην τέταρτη εικόνα του New Lancia Ypsilon, με τα εμβληματικά στρογγυλά LED φωτιστικά σώματα με σαφή αναφορά στο πιο βίαιο πνεύμα της μάρκας και στην αξέχαστη Lancia Stratos, ένα θρυλικό μοντέλο στον κόσμο των ράλι. Οι δύο προβολείς διαθέτουν τώρα ένα νέο σχεδιαστικό στοιχείο, το γράμμα Y, μια ακραία συμβολική σύνθεση που τοποθετείται οριζόντια μέσα στους κύκλους.

Με συνέπεια σε σχέση με αυτό που αναμενόταν από τη Lancia Pu+Ra HPE, η ισορροπία μεταξύ ριζοσπαστικότητας και καθαρότητας ξεχωρίζει στους προβολείς που πλαισιώνουν τα νέα γράμματα της Lancia. Η πρωτότυπη γραμματοσειρά της αντλεί έμπνευση από μία από τις εξαιρετικές ιταλικές βιομηχανίες που είναι πιο στενά συνδεδεμένες με την ιστορία της μάρκας: τη μόδα. Τα γράμματα Ypsilon που βρίσκονται από κάτω, και οι “χειρόγραφοι” χαρακτήρες τους, είναι εμπνευσμένα από ιστορικές εικόνες όπως η Fulvia, η Flavia και η Flaminia, αγνά μοντέλα με κομψή σχεδίαση.

Η αποκάλυψη του μοντέλου έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2024, μέσω της αποκλειστικής NEW LANCIA YPSILON CASSINA LIMITED EDITION. Με κινητήρα 100% BEV, διαθέσιμο σε 1906 αριθμημένες και πιστοποιημένες μονάδες, το μοντέλο αντιπροσωπεύει το πρώτο συγκεκριμένο βήμα στο ταξίδι της αναγέννησης της μάρκας, με μια σαφή και φιλόδοξη στρατηγική ηλεκτροκίνησης που προχωρά με άλματα, σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο Stellantis Dare Forward και υποστηρίζεται από το Free2move Charge σε ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα φόρτισης 360°.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Auto-Moto