fbpx

Minardi Management: Στην «οικογένεια» της Ιάσων και Νεφέλη Κοσμοπούλου!

Minardi Management: Στην «οικογένεια» της Ιάσων και Νεφέλη Κοσμοπούλου!

Η Minardi Management και η οικογένεια Κοσμόπουλου ένωσαν τις δυνάμεις τους. Η συνεργασία αφορά στην ανάδειξη των δύο παιδιών της οικογένειας, Ιάσονα και Νεφέλης, στον χώρο του καρτ.

Ο Ιάσονας θα συμμετάσχει στο WSK και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία Mini το 2024. Όσον αφορά στη Νεφέλη, αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα το αγωνιστικό πρόγραμμά της για το 2024.

Ο ιδιοκτήτης της Minardi Management, Giovanni Minardi, ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνεργασία. «Για μένα είναι μεγάλη τιμή να συνεργάζομαι με όλη την οικογένεια Κοσμόπουλου» είπε. Και προσέθεσε: «Είναι μια οικογένεια που ζει για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, διοικεί μια ομάδα καρτ, μια ακαδημία καρτ και σύντομα μια ολοκαίνουργια πίστα καρτ στην Ελλάδα. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πολύ οικεία μαζί τους, έχουμε τις ίδιες ιδέες και τα ίδια οράματα. Τον Ιάσονα, τον πρόσεξα για πρώτη φορά πέρυσι στο τέλος της σεζόν εδώ στην Ιταλία. Αμέσως εντυπωσιάστηκα από την απόδοσή του, την υπέροχη συμπεριφορά του και τη φυσική οδηγική του ικανότητα. Είμαι σίγουρος ότι αυτός ο νεαρός Έλληνας θα ταράξει την κατηγορία Mini φέτος στο WSK και στο ιταλικό πρωτάθλημα. Όσον αφορά στη Νεφέλη, είμαι ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω να συνεργάζομαι μαζί της και φέτος. Πιστεύω ακράδαντα ότι μαζί θα μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες. Εμείς ως διοίκηση πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη των κοριτσιών στην πίστα. Και είμαστε πολύ χαρούμενοι με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τα κορίτσια και τις γυναίκες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Μαζί με τη Νεφέλη θα προσπαθήσουμε να εξισορροπήσουμε το άθλημα για άλλη μια φορά».

Από την πλευρά τους, Ιάσονας και Νεφέλη Κοσμοπούλου τόνισαν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε συνεργασία με τη Minardi Management για τη σεζόν 2024 στα Mini Gr.3 και OKJ. Είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να πετύχουμε μαζί φανταστικά αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα