fbpx

Honda: Αυτές είναι οι ανανεωμένες CB650R και CBR650R

Honda: Αυτές είναι οι ανανεωμένες CB650R και CBR650R

Το 2024 είναι μια σημαντική χρονιά για την Honda CB650R. Και μπορεί το ανανεωμένο στυλ και η λειτουργικότητα να είναι τα πρώτα που θα προσελκύσουν την προσοχή, ωστόσο αυτή η μοτοσυκλέτα – μαζί με τη super sports αδελφή της, CBR650R – θα μείνουν στην ιστορία ως οι πρώτες Honda που θα διατίθενται με τεχνολογία Honda EClutch.

Με αυτή την πρωτοποριακή καινοτομία, η Honda ανοίγει νέους ορίζοντες στους φίλους των δύο τροχών, κάνοντας την οδήγηση ακόμα πιο ευχάριστη και συναρπαστική για αναβάτες ανεξαρτήτως ηλικίας, δεξιοτήτων και επιπέδου εμπειρίας.

 

CB650R: Ενθουσιασμός από την πρώτη στιγμή

Γνήσια τετρακύλινδρη μαγεία. Naked για εξαιρετικά απολαυστικές επιδόσεις – μέσα στην κίνηση της πόλης ή σε κλειστές συνεχόμενες στροφές – η CB650R έχει ισχυρή επιτάχυνση, ευελιξία και έντονο στυλ Neo Sports Cafe, εμπνευσμένο από την CB1000R. Κορυφαία τεχνολογία για την κατηγορία του. Επιπλέον προσφέρεται η επιλογή οδήγησης με το απίστευτο νέο σύστημα EClutch της Honda (με την έκδοση EClutch).

 

CBR650R: Ανακάλυψε έναν κόσμο χωρίς όρια

Οι τετρακύλινδρες μεσαίου κυβισμού σπορ μοτοσυκλέτες είναι σπάνια, όμορφα πράγματα. Η CBR650R ανήκει σε αυτές. Έχει μια ομαλή ροή ισχύος από τις χαμηλές έως τις υψηλές στροφές. Προσφέρει εξελιγμένη απόδοση και την επιλογή αλλαγής ταχύτητας με EClutch. Επιθετικά επανασχεδιασμένο στυλ, εμπνευσμένο από το CBR1000RRR Fireblade και κορυφαία τεχνολογία, όπως η νέα οθόνη TFT και η συνδεσιμότητα Honda RoadSync, κάνουν αυτό το αστέρι να λάμπει ακόμα πιο φωτεινά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μοτοσυκλέτα