fbpx

Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις: Οι νικητές στo Regularity

Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις: Οι νικητές στo Regularity

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η κατηγορία Regularity στο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις.

Στην κατηγορία Ε για αυτοκίνητα από το 1947 έως το 1961 πρώτευσαν οι Χρήστος Βλάχος – Αντώνης Ρέκκας με Alfa Romeo Giulietta 75. Ακολούθησαν οι Αλέξανδρος Μπουγιούρης και Έλενα Κανελλοπούλου με MG TD. Τρίτοι ήταν οι Γκεόργκι Αντόνοφ και Γιορντάνκα Αντόνοβα με Volvo 121.

Στην κατηγορία F για αυτοκίνητα από το 1962 έως το 1965 πρώτοι ήταν οι Κυριάκος Φαρμάκης – Μαρία Αθανασοπούλου με Volvo 122s. Ακολούθησαν οι Δημήτρης Κολλιόπουλος – Δανάη Χαϊδή με Saab 96 LeMans.

Η κατηγορία G περιλαμβάνει οχήματα κατασκευασμένα από το 1966 έως το 1971. Πρώτευσαν οι Harald Hekerle Brigitte Schneider από την Αυστρία με Datsun 240Z. Δεύτεροι ήταν οι Χρήστος Τσιόγκας – Σωτήρης Κολλιόπουλος με Ford Escort RS2000. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Αρτούρ Μοσίτσκι – Άντριαν Μοσίτσκι από την Πολωνία με BMW 1600-2.

Οχήματα κατασκευασμένα από το 1972 έως το 1976 περιλαμβάνει η κατηγορία H. Νικητές ήταν οι Θανάσης Τζουμάνης – Βασίλης Τσομπανίδης με Lancia Fulvia Coupe 1,3s. Δεύτεροι τερμάτισαν οι Δημήτρης Λιάκος – Λευτέρης ΛΙιάκος με BMW 1502. Τρίτοι ήταν οι Άρης Γεωργοσόπουλος – Νίκος Κοντοπός με Toyota Celica ST.

Στην κατηγορία Ι για οχήματα από το 1977 έως το 1981 πρώτευσαν οι Γεράσιμος Κατοχιανός – Δημήτρης Σταυρόπουλος με Ford Fiesta. Ακολούθησαν οι Λουκάς Τσιπουράς – Στυλιανή Κωστή με Ford Fiesta και οι Αντώνης Νικολαϊδης – Γιώργος Καϊόγλου με Alfa Romeo Alfetta GT.

Οι… σύγχρονοι

Στην κατηγορία J1 για οχήματα από το 1982 έως το 1985 νικητές ήταν οι Χρήστος Χατζηκωνσταντίνου – Μανώλης Δημακαρέας με Volkswagen Golf 2. Δεύτεροι ήταν οι Αλέξανδρος και Δημήτρης Μουρίκης με Ford Fiesta και τρίτοι οι Δημήτρης Καλογεράς – Χρήστος Διαμαντόπουλος με Renault Alpine 5 Turbo.

Στην J2 για αυτοκίνητα από το 1986 έως το 1990, νικητές αναδείχθηκαν οι Κυριάκος Κοφινάς – Γιώργος Τζαβάρας με Volkswagen Golf MK2. Δεύτεροι ήταν οι Άρης Παπακωνσταντίνου – Νίκος Πουλιέρης με Audi 80. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιώργος και Θανάσης Σακελλαρίδης με Toyota Corolla GTi.

Τέλος, στην κατηγορία Youngtimers για αυτοκίνητα κατασκευασμένα μετά το 1990, νικητές ήταν οι Γιάννης Σιαφάς – Πέγκυ Δρούγκα με Rover MGF.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα