fbpx

Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις: Ανατροπές στους Legends

Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις: Ανατροπές στους Legends

Οι Ανδρέας Χριστοδουλάκης-Σταύρος Αναμολίδης επικράτησαν στο 2ο Acropolis Rally Legends που διοργανώθηκε παράλληλα με το Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις.

Ο αγώνας αποτέλεσε την έκτη στροφή του νεοσύστατου Κυπέλλου Legends και συμμετείχαν αυτοκίνητα των κατηγοριών Α και Ν με Δελτίο Αναγνώρισης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, από το 1991 έως το 2000.

Οι νικητές κινήθηκαν χωρίς περιττά ρίσκα, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Ο Ανδρέας Χριστοδουλάκης επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από 16 χρόνια απουσίας. Με την καθοδήγηση του Σταύρου Αναμολίδη, κατέκτησε την πρώτη νίκη γενικής στην καριέρα του, με ένα Subaru Legacy 4WD Turbo.

Άτυχοι της τρίτης ημέρας ήταν οι Νίκος Μοσχόπουλος-Ειρήνη Κόγια Γραμματικού. Εγκατέλειψαν λίγα μόλις μέτρα πριν τον τερματισμό της προτελευταίας Ειδικής Διαδρομής. Ο λόγος ήταν ένα κομμένο ημιαξόνιο κι ενώ ήταν στη δεύτερη θέση με ένα Toyota Yaris.

Επωφελήθηκαν αυτής της εξέλιξης οι Αχιλλέας Χριστοδούλου-Νώντας Καρανικόλας, οι οποίοι επέστρεψαν με τη διαδικασία superrally, έπειτα από την εγκατάλειψή τους το Σάββατο. Το δίδυμο του Mitsubishi Lancer Evo VI κέρδισε όλες τις Ειδικές Διαδρομές της Κυριακής και τερμάτισε στη δεύτερη θέση.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Κυριάκος Βυτόγιαννης-Δημήτρης Βυτόγιαννης με Subaru Impreza GT Turbo, στη δεύτερη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Τέταρτοι τερμάτισαν οι Βασίλης Καραθανάσης-Ελένη Καραθανάση (Opel Astra GSi), με το μοναδικό δικίνητο αυτοκίνητο που έφτασε στη ράμπα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα