fbpx

Formula 1: Νικητής και στη Βραζιλία ο Φερστάπεν

Formula 1: Νικητής και στη Βραζιλία ο Φερστάπεν

Ο Μαξ Φερστάπεν επέκτεινε το ρεκόρ νικών σε μία σεζόν στις 17 με τη νέα του επιτυχία στο Grand Prix Βραζιλίας της Formula 1.

Μετά το Sprint Race ο τριπλός παγκόσμιος πρωταθλητής πανηγύρισε τη νίκη και στο Grand Prix του Ιντερλάγκος. Εκκινώντας από την pole position ο Ολλανδός της Red Bull έδωσε μάχη μόνο στην αρχή μέχρι να πάρει τη διαφορά.

Δεύτερος ο Λάντο Νόρις της McLaren με τον Βρετανό της McLaren να φεύγει με δύο δεύτερες θέσεις από το Σάο Πάουλο. Πολύ καλή εκκίνηση από τον Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός της Aston Martin πέρασε γρήγορα στην 3η θέση. Στον προτελευταίο γύρο έμεινε πίσω από τον Σέρχιο Πέρες. Στον τελευταίο γύρο ο Αλόνσο προσπέρασε τον Μεξικανό της Red Bull.

Τα αποτελέσματα του Grand Prix Βραζιλίας.

Επεισοδιακός ο αγώνας προτού αρχίσει. Στο γύρο σχηματισμού πρόβλημα με το υδραυλικό σύστημα της Ferrari με τον Σαρλ Λεκλέρκ να εγκαταλείπει. Κόκκινη σημαία μετά την πρώτη στροφή και το ατύχημα των Αλεξάντερ Άλμπον και Κέβιν Μάγκνουσεν. Παράπονα προς το τέλος και από τον Κάρλος Σάινθ για τον συμπλέκτη. Στην εξέλιξη του αγώνα η Mercedes έμενε όλο και πιο πίσω.

Επόμενος σταθμός το Grand Prix Λας Βέγκας στις ΗΠΑ στις 18 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα