fbpx

Γκραν Πρι Ταϊλάνδης: Νικητής στο Sprint Race ο Μαρτίν! (vid)

Γκραν Πρι Ταϊλάνδης: Νικητής στο Sprint Race ο Μαρτίν! (vid)

Η μεγάλη αντεπίθεση συνεχίζεται! Ο Χόρχε Μαρτίν ήταν ο μεγάλος νικητής του Sprint Race στο Γκραν Πρι Ταϊλάνδης του Moto GP, ψαλιδίζοντας την απόστασή του από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ισπανός αναβάτης της Prima Pramac εκκίνησε από την pole position και παρέμεινε στην πρωτοπορία ανενόχλητος ως το φινάλε. Έτσι, ο Μαρτίν έφτασε τις έξι σερί νίκες σε Sprint Race, ενώ πλησίασε τον Πέκο Μπανιάια στη μάχη για τον τίτλο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός της εργοστασιακής Ducati τερμάτισε μόλις 8ος, (εκκίνησε 6ος), με αποτέλεσμα ο Μαρτίν να μειώσει κατά 9 βαθμούς τη μεταξύ τους απόσταση. Πλέον ο Μπανιάια βρίσκεται στο +18 από τον Ισπανό, απόσταση που πρακτικά μπορεί να καλυφθεί ακόμη και σε έναν μόνο αγώνα.

Τη δεύτερη θέση στο Sprint Race κατέλαβε ο Μπραντ Μπίντερ της KTM, ενώ ο Λούκα Μαρίνι της Mooney VR46 συμπλήρωσε την τριάδα του βάθρου. Πλέον οι αναβάτες θα έχουν σχεδόν 24 ώρες ανάπαυσης και ανασύνταξης πριν επιστρέψουν για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής, όπου το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί στις 10:00 το πρωί (ώρα Ελλάδος).

Τα αποτελέσματα του Sprint Race:

Η βαθμολογία του Moto GP:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα