fbpx

Μπορτολότι: “Τα δώσαμε όλα, αλλά αυτό δεν αρκούσε”

Μπορτολότι: “Τα δώσαμε όλα, αλλά αυτό δεν αρκούσε”

Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησε από τη σεζόν του 2023 στο DTM ο Μίρκο Μπορτολότι.

Ο Ιταλός κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία των οδηγών, τερματίζοντας μάλιστα και δεύτερος στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στο Hockenheimring, πίσω από τον Τόμας Πράινινγκ που στέφθηκε ταυτοχρόνως πρωταθλητής.

Το γεγονός πως ο Αυστριακός είχε εξασφαλίσει από τις κατατακτήριες του βαθμούς που απαιτούταν ώστε να “κλειδώσει” και μαθηματικά τον τίτλο στέρησε από τον Μπορτολότι οποιαδήποτε ελπίδα ανατροπής, με τον Ιταλό όμως να νιώθει περήφανος για το σύνολο των επιτευγμάτων του.

“Κάναμε τα πάντα, δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, βγάλαμε τα πάντα και δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε χαρούμενοι. Από αυτή την οπτική, δεν αφήσαμε τίποτα και τα δώσαμε όλα. Δεν αρκούσε αυτό για να πάρουμε τη νίκη, οπότε ικανοποιούμαστε με τη δεύτερη θέση.

Στο φινάλε είναι μία σημαντική δεύτερη θέση, διότι μας τοποθετεί δεύτερους και στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Αυτό με ευχαριστεί πολύ και χαίρομαι με τα παιδιά, διότι εργάστηκαν πολύ σκληρά σε όλη τη σεζόν. Όχι μόνο σκληρά, αλλά και αποτελεσματικά”, ανέφερε ο Μπορτολότι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα