fbpx

Παυλίδης: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Παυλίδης: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Ικανοποιημένος από την τρίτη θέση στην κατηγορία Over 55 στο Rally delle Marche ήταν ο Νικόλας Παυλίδης.

«Οι συνθήκες του αγώνα ήταν ιδιαίτερα δύσκολες. Η βροχή που έπεσε πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα έκανε τις ειδικές πολύ γλιστερές με πονηρά σημεία. Η εμπειρία μας από την περσινή συμμετοχή μας έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας» δήλωσε ο Παυλίδης.

Και συμπλήρωσε: «Η απότομη αλλαγή του καιρού μας έπιασε απροετοίμαστους. Τόσο εγώ, αλλά ιδιαίτερα ο συνοδηγός μου Άλαν Χάριμαν κρυολογήσαμε. Αποτέλεσμα, η φωνή του Άλαν να βγαίνει με δυσκολία και να συνεννοούμαστε από ένα σημείο και μετά με νοήματα. Όλα αυτά βέβαια είναι μέρος του παιχνιδιού και εν τέλει είμαστε ικανοποιημένοι που τερματίσαμε και πετύχαμε το στόχο μας. Λίγο πριν τον τερματισμό μάλιστα, δεν αποφύγαμε ένα τετ-α-κε που ευτυχώς μας στοίχισε μόνο λίγα δευτερόλεπτα».

Ο Έλληνας οδηγός πλέον ετοιμάζεται για την επιστροφή στην Ελλάδα, πριν τον τελευταίο αγώνα του θεσμού, το μικτό Rally Monza.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι Παυλίδης- Χάριμαν ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της κατηγορίας Over55. Πλέον θα διεκδικήσουν στη Μόντσα την είσοδο τους στην πρώτη τριάδα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα