fbpx

Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις: Περί… regularity!

Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις: Περί… regularity!

Το Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις Regularity θα εκκινήσει από την Ακρόπολη την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στις 11:00.

Την πρώτη ημέρα τα πληρώματα θα περάσουν από την Φυλή, την Πύλη και τις Ερυθρές για να φτάσουν στην Θήβα. Εκεί θα ολοκληρώσουν τις δυο πρώτες Ειδικές Δοκιμασίες και θα υπάρξει σύντομη ανασυγκρότηση.

Στη συνέχεια, η διαδρομή θα περάσει από τα Λεύκτρα και την Ελλοπία, τη Θίσβη ,την Αγία Άννα, το Κυριάκι και το Δίστομο. Τα αυτοκίνητα θα καταλήξουν μετά από 225 χιλιόμετρα και επτά Ειδικές Δοκιμασίες στην Αμφίκλεια, όπου θα γίνει ανασυγκρότηση.

Εν συνεχεία θα διεξαχθούν οι δυο τελευταίες Ειδικές Δοκιμασίες που είναι νυχτερινές. Τα πληρώματα θα καλύψουν τα τελευταία 68 χιλιόμετρα της διαδρομής, για να τερματίσουν στην Ιτέα μέσω Γραβιάς και Άμφισσας. Συνολικά, την πρώτη ημέρα θα καλυφθούν 293 χλμ. με 9 Ειδικές Δοκιμασίες.

Το Σάββατο

Το Σάββατο, η εκκίνηση θα δοθεί στην Ιτέα και τα πληρώματα θα καλύψουν 165 χλμ. μέχρι την ανασυγκρότηση στο Καταφύγιο Οίτης. Η διαδρομή του Α’ Σκέλους θα περάσει από τα Πεντεόρια, το Λιδωρίκι, τον Αθανάσιο Διάκο για να φτάσει στο Καταφύγιο Οίτης.

Μετά την ανασυγκρότηση, η διαδρομή περιλαμβάνει την Παύλιανη, τον Μπράλο, την Καλοσκοπή, το Προσήλιο με τον τερματισμό στην Ιτέα. Το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται στις 6 μ.μ., μετά από 275 χλμ. και 10 Ειδικές δοκιμασίες.

Η Κυριακή

Την Κυριακή η εκκίνηση στην Ιτέα θα δοθεί στις 9 π.μ. Τα πληρώματα θα περάσουν από Επτάλοφο, Πολύδροσο, Χαιρώνεια, Κυριάκι, Αγία Άννα, Πλαταιές και Ερυθρές, για να φτάσουν στα Βίλια.

Στο τελευταίο μέρος του αγώνα, η διαδρομή περνάει από Ψάθα, Αλεποχώρι, Χάνι και Μέγαρα. Ο τερματισμός είναι στην Ελευσίνα στις 4 μ.μ., μετά από 296 χλμ. και οκτώ Ειδικές Δοκιμασίες.

Η απονομή και το gala dinner των συμμετεχόντων θα γίνουν στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023, την Ελευσίνα. Το μήκος του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις Regularity είναι περίπου 864 χλμ. με 27 ειδικές ακριβείας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα