fbpx

Κορυφώνεται η μάχη του Πρωταθλήματος Ράλι Ασφάλτου

Κορυφώνεται η μάχη του Πρωταθλήματος Ράλι Ασφάλτου

Επί κρητικού εδάφους θα κριθούν οι τίτλοι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου.

Το 44ο H&K Ράλι Κρήτης αποτελεί τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, με τις.. εκκρεμότητες να είναι πολλές, καθώς υπάρχουν «ανοιχτά» μέτωπα σε όλες τις κατηγορίες.

Στη γενική βαθμολογία του Πρωταθλήματος, ο Γιώργος Αναπολιοτάκης και ο Θανάσης Τσιούκας προηγούνται με 51 βαθμούς έπειτα από τρεις αγώνες, με τους Λευτέρη Αλύγιζάκη και Μιχάλη Χατζηδάκη να ακολουθούν με 33 και τους Δημήτρη και Μάνο Κτιστάκη να είναι τρίτοι με 30, όσους έχουν και οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας – Στέλιος Ηλία (οι οποίοι δεν θα συμμετάσχουν στο Ράλι Κρήτης) αλλά και οι Σωκράτης Τσολακίδης – Γιώργος Πολυζώης, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο, καθώς έχουν λάβει μέρος μόνο στο Ράλι ΔΕΘ. Αντιθέτως, μαθηματικές ελπίδες διατηρούν και οι Γιώργος Περουλάκης – Λευτέρης Σαρρής.

Στην κατηγορία των δικίνητων (F2), οι Δημήτρης και Μάνος Κτιστάκης με 58 βαθμούς προηγούνται, ακολουθούμενοι από τους Γιάννη Κωνσταντινίδη – Δημήτρη Κυπαρισσά (51), Δημήτρη Μίχο – Κώστα Χειράκη (43) και Φώτη Μπρόζο – Τάσο Βογιαντζή (29), οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τον τίτλο, καθώς συμμετείχαν μόνο στο Ράλι ΔΕΘ. Επομένως, ο τίτλος στην F2 θα κριθεί μεταξύ των Κτιστάκη, Κωνσταντινίδη και Μίχου.

Η μοναδική κατηγορία στην οποία δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι η «Ν», καθώς οι Γιώργος Αργυρίου – Δημήτρης Πάσχος με τουε 74 βαθμούς που έχουν συλλέξει έως τώρα, είναι στο +37 από τους Βαγγέλη Μασιάλα – Γιάννη Μόσχο.

Φωτό: Anapoliotakis Rally Team

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα