fbpx

Bennetts British Superbike: Πρωταθλητής με διαφορά μισού βαθμού ο Μπράιντγουελ (vids)

Bennetts British Superbike: Πρωταθλητής με διαφορά μισού βαθμού ο Μπράιντγουελ (vids)

Επικό και δραματικό ήταν το φινάλε στην σεζόν του βρετανικού πρωταθλήματος Superbike μετά τους τρεις αγώνες στο Μπραντς Χατς.

Τόμι Μπράιντγουελ και Γκλεν Ίργουιν, ομόσταβλοι στη BeerMonster Ducati, έδειχναν από νωρίς στην σεζόν ότι είναι τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο, κανείς ωστόσο δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι η αναμέτρησή τους θα κρινόταν στον τελευταίο αγώνα της σεζόν και η τελική τους διαφορά θα ήταν μισός βαθμός.

Ο Ίργουιν ήταν αυτός που πήρε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα με τον Μπράιντγουελ να δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί μπροστά από τον Κάιλ Ράιντ και να πάρει τελικά τον τίτλο.

Νωρίτερα στο διήμερο ο Κάιλ Ράιντ στέρησε τη νίκη από τον Τζέισον Ο’Χάλοραν με τον αναβάτη της MAMI OMG Racing Yamaha να επικρατεί για μόλις 15 χιλιοστά του δευτερολέπτου εκείνου της McAMS Yamaha στο Sprint Race ενώ την τριάδα του βάθρου ολοκλήρωσε ο Τόμι Μπράινγουελ της BeerMonster Ducati.

 Με το αποτέλεσμα αυτό ο Μπράιντγουελ έκανε ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου αποκτώντας διαφορά 10,5 βαθμών από τον ομόσταβλό του, τον Γκλεν Ίργουιν, ο οποίος ακολούθησε από την 4η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα