fbpx

Μαρτίν: “Η πίεση τώρα βαραίνει τον Μπανιάια”

Μαρτίν: “Η πίεση τώρα βαραίνει τον Μπανιάια”

Κατενθουσιασμένος με τη νίκη του στο Sprint Race του Γκραν Πρι Ινδονησίας και την άνοδό του στην κορυφή της βαθμολογίας του Moto GP εμφανίστηκε ο Χόρχε Μαρτίν. Ο Ισπανός αναβάτης της Prima Pramac (Ducati) στάθηκε στο πόσο εύκολα βρήκε τα αναγκαία προσπεράσματα μετά την εκκίνηση για να βρεθεί στην πρώτη θέση, ενώ πλέον θεωρεί πως ο Πέκο Μπανιάια είναι εκείνος που θα έχει την επιπρόσθετη ψυχολογική πίεση, στη μάχη του πρωταθλήματος.

“Είχα έναν δύσκολο αγώνα διότι εκκινούσα έκτος, θέση που δεν είναι και η καλύτερη. Κατάφερα να προσπεράσω αρκετούς αναβάτες σε μία πίστα στην οποία (τα προσπεράσματα) δεν είναι τόσο εύκολα. Ελπίζω να το επαναλάβω αυτό και αύριο.

Η αίσθηση της πρώτης θέση στη βαθμολογία είναι υπέροχη. Το νιώθω σαν ένα όνειρο, όμως κάθε αγώνας δεν παύει να έχει ίδια απαιτήσεις με τους υπόλοιπους. Θα χρειαστεί την Κυριακή να επιτεθώ, θα χρειαστεί να το απολαύσω και τότε όλα τα καλά θα έρθουν. Η πίεση νιώθω πως τώρα βαραίνει τον Πέκο. Θα διατηρήσω από πλευράς μου ίδια νοοτροπία”, ανέφερε ο Μαρτίν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα