fbpx

NASCAR Euro Series: Επιστροφή στις οβάλ πίστες το 2024

NASCAR Euro Series: Επιστροφή στις οβάλ πίστες το 2024

Συνεχίζοντας την προσπάθεια για επέκταση και καινοτομία το NASCAR Euro Series της επόμενης σεζόν επιστρέφει μετά από 5 χρόνια στα οβάλ.

Το EURONASCAR, η ευρωπαϊκή κατηγορία touring car του NASCAR, θα περάσει από επτά χώρες την επόμενη χρονιά με τους αγώνες να είναι συνολικά 28. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και ένας σταθμός το διάστημα 29-30 Ιουνίου που θα διεξαχθεί στην οβάλ πίστα του μισού μιλίου στην πίστα του Ίσελστάιν στην Ολλανδία και θα είναι ο πρώτος του είδους στην Ευρώπη από το 2019 και ο μοναδικός εκτός Αμερικής.

Η σεζόν αρχίζει στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια στις 13-14 Απριλίου ενώ δεύτερος σταθμός θα είναι η Βαλελούνγκα στην Ιταλία, στις 18-19 Μαϊου. Το Μπραντς Χατς στο Ηνωμένο Βασίλειο θα φιλοξενήσει τη δράση στις 8-9 Ιουνίου και μετά την καλοκαιρινή διακοπή το Μοστ στην Τσεχία θα δει αγώνα την περίοδο 31 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου.

Τα playoffs για τα ημιτελικά θα γίνουν στη Γερμανία στις 21-22 Σεπτεμβρίου όπου θα απονεμηθούν οι διπλάσια βαθμοί με το φινάλε στο Ζόλντερ του Βελγίου στις 12-13 Οκτωβρίου με τέσσερις αγώνες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα