fbpx

Απόφαση – σταθμός για τον Βασίλη Παντελεάκη!

Απόφαση – σταθμός για τον Βασίλη Παντελεάκη!

Μπορεί το όνειρο της συμμετοχής στο Red Bull Rookies Cup του 2024 να μην έγινε πραγματικότητα, ωστόσο ο Βασίλης Παντελεάκης δεν το βάζει κάτω. Ο νεαρός αναβάτης κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία κι ετοιμάζει τα πλάνα του για το 2024. Τι περιλαμβάνουν αυτά;

«Το 2024 πήραμε τη μεγάλη απόφαση να αγωνιστώ στην κορυφαία κατηγορία Junior GP του πρωταθλήματος FIM Junior World Championship. Σε αυτή την κατηγορία συμμετέχουνε οι καλύτεροι αναβάτες από όλο τον κόσμο ηλικίας από 16 ετών και άνω και είναι ο προθάλαμος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Moto GP. Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι για πρώτη φορά Έλληνας αναβάτης  θα αγωνίζεται σε αυτή την κορυφαία κατηγορία» αναφέρει ο Παντελεάκης.

Και προσθέτει: «Στόχος μου είναι να αγωνιστώ δύο χρόνια σ’ αυτή την κατηγορία να πετύχω μεγάλες διακρίσεις με σκοπό να βρεθώ στο πρωτάθλημα του Moto GP που είναι και το μεγάλο μου όνειρο».

Μάλιστα έκανε κι ένα κάλεσμα προς τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού προκειμένου όσοι το επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, λέγοντας πως «επειδή το κόστος συμμετοχής σε αυτή την κατηγορία είναι τεράστιο Θα ήθελα να ζητήσω για όποιον ενδιαφέρεται και έχει την χαρά να γίνει χορηγός αυτής της δύσκολης προσπάθειες και συγχρόνως να προβάλλουμε την χώρα μας παγκοσμίως».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα