fbpx

Στα χέρια του Πέτρου Παντελή το Renault Clio Rally3!

Στα χέρια του Πέτρου Παντελή το Renault Clio Rally3!

Στα χέρια του Πέτρου Παντελή βρίσκεται το ολοκαίνουριο αγωνιστικό «όπλο» του. Ο Κύπριος Πρωταθλητής, συνοδευόμενος από τον επί σειρά ετών συνεργάτη του και στενό φίλο του, Βασίλη Κούγια, μετέβη προ ημερών στην Διέππη, όπου παρέλαβε το Renault Clio Rally3, με το οποίο θα τον βλέπουμε να αγωνίζεται από τούδε και στο εξής.

Παντελή και Κούγιας ταξίδεψαν από την Ελλάδα προς την Ανκόνα κι από εκεί οδικώς μετέβησαν στο «στρατηγείο» της Renault Sport, προκειμένου να παραλάβουν το Clio με τον αριθμό «25» και να το μεταφέρουν αρχικά στην Ελλάδα κι εν συνεχεία στην Κύπρο.

Μάλιστα πέραν της διαδικασίας παραλαβής του ολοκαίνουριου αγωνιστικού, Πέτρος Πσντελή και Βασίλης Κούγιας είχαν την μοναδική ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της Renault Sport και να δουν από κοντά τη διαδικασία κατασκευής των τετρακίνητων Clio Rally3, καθώς και των αγωνιστικών της Alpine.

«Ήταν μια μοναδική εμπειρία για εμένα. Κουραστική μεν, διότι οδηγήσαμε περισσότερα από 3.500 χιλιόμετρα, αλλά σπουδαία, διότι δεν βρίσκεσαι κάθε μέρα σε παραλαβή καινούριου αγωνιστικού. Εύχομαι στον φίλο μου τον Πέτρο να έχει καλούς και ασφαλείς αγώνες με το νέο Clio και να απολαμβάνει την οδήγησή του» μας είπε ο Βασίλης Κούγιας.

Πέτρος Παντελή και Βασίλης Κούγιας (δεξιά) στο νέο Renault Clio Rally3 του Κύπριου Πρωταθλητή
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα