fbpx

Moto GP: Πληθαίνουν οι κουβέντες για “διαζύγιο” του Μάρκεθ με τη Honda

Moto GP: Πληθαίνουν οι κουβέντες για “διαζύγιο” του Μάρκεθ με τη Honda

Ο Οκτώβρης πλέον μπήκε, η σεζόν του Moto GP μπαίνει στην τελική της ευθεία και, πέρα από τα αμιγώς αγωνιστικά τεκταινόμενα, όλο ο κόσμος της μοτοσικλέτας αναμένει με αγωνία την οριστική έκβαση του… χρονικού του Μαρκ Μάρκεθ και του πού θα βρίσκεται το 2024. Αν και ο Ισπανός, έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Honda, οι “φωνές” που τον θέλουν να αποχωρεί φέτος από εκεί όλο και πληθαίνουν.

Με τον Μάρκεθ να έχει εμμέσως αφήσει να εννοηθεί πως έως αυτές τις ημέρες θα έχει λάβει την οριστική του απόφαση -δίχως όμως να προτίθεται να τη γνωστοποιήσει άμεσα-, ήδη μπαίνει στην κουβέντα και η “ονοματολογία” για τον αντικαταστάτη του στη Honda, εφόσον αποχωρήσει. Ο Τζέικ Ντίκσον, αναβάτης του Moto 2, είναι συγκεκριμένα αυτός που εμφανίζεται ψηλότερα στη λίστα.

Ο Τζέικ Ντίκσον.

Για την ακρίβεια, τα σενάρια θέλουν τον Ζοάν Ζαρκό, που έχει συμφωνήσει να βρίσκεται του χρόνου στην LCR Honda, να κάνει… στροφή προς την εργοστασιακή ομάδα -καλύπτοντας το δημιουργηθέν κενό του Μάρκεθ-, με τον 27χρονο Βρετανό να παίρνει εκείνος τελικά τη θέση στον ομάδα-δορυφόρο που προοριζόταν για τον Γάλλο. Υπενθυμίζεται πως ο Ζαρκό επελέγη για να καλύψει το κενό της συμφωνημένης αποχώρησης του Άλεξ Ρινς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα