fbpx

Φινάλε στην Κρήτη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου!

Φινάλε στην Κρήτη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου!

Με τη διεξαγωγή του “44ου Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλι Κρήτης”, κλείνει η αυλαία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι Ασφάλτου καθώς και του Κυπέλλου Ράλι Κρήτης 2023.

Έπειτα από τα Ράλι Κένταυρος, Ράλι Φθιώτιδος και Ράλι ΔΕΘ,  το 44ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλι Κρήτης θα αποτελέσει τον τέταρτο και τελευταίο γύρο του θεσμού, καθώς και του Κυπέλλου Ράλλυ Κρήτης και θα διοργανωθεί από τον Αθλητικό Όμιλο Κρήτης το διήμερο 21 & 22 Οκτωβρίου.

Ο αγώνας θα είναι διήμερος και περιλαμβάνει 8 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 71.4 αγωνιστικών χιλιομέτρων.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν 2 επαναλαμβανόμενα περάσματα από την ε.δ “Αυγενική” ενώ τη Κυριακή το αγωνιστικό σκέλος περιλαμβάνει τις ε.δ “Κεράσια” και “Αγία Βαρβάρα” που θα διεξαχθούν 3 φορές, έκαστη.

Ο αγώνας πραγματοποιείται  με την  συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης  και της ΔΟΠΑΦΜΑΗ– Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ηρακλείου, με την στήριξη του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

Αρωγοί και πολύτιμη βοήθεια προσφέρουν επίσης και οι Δήμοι Ηρακλείου και Γόρτυνας.

Στο πλευρό του Σωματείου βρίσκονται για άλλη μια χρονιά η Ελληνική Αστυνομία, το τμήμα Τροχαίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και το σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας και ιατρικής περίθαλψης στη διοργάνωση του 44ου Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης.

Η Εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 15:00 στο χώρο του Service Park, στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (Ε.Α.Κ.Η.- Κλειστό γυμναστήριο Λίντο). Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί και η γραμματεία του αγώνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα