fbpx

«Αγκαλιά» με τον τίτλο στην «Ν» Κύρκος – Πολυζώης

«Αγκαλιά» με τον τίτλο στην «Ν» Κύρκος – Πολυζώης

Με τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος στην Ομάδα Ν στο «τσεπάκι» του από τον Ιούλιο, ο 34χρονος Πάνος Κύρκος αγωνίζεται για πρώτη φορά στο 10ο Φθινοπωρινό Ράλι, με τον Γιώργο Πολυζώη στο δεξί μπάκετ του Mitsubishi Lancer Evo IX και μαζί θα κυνηγήσουν άλλο ένα βάθρο στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος.

Να αφήσει πίσω του την ατυχία του 2021 στο Φθινοπωρινό Ράλι θέλει φέτος ο Πάνος Ισμαήλος που επιστρέφει στον αγώνα, αυτή τη φορά με ένα Mitsubishi Lancer ένατης γενιάς και τον Κωνσταντίνο Σούκουλη δίπλα του, ενώ οι Στέφανος Θεοχαρόπουλος-Γιώργος Κότσαλης (Mitsubishi Lancer Evo IX) στοχεύουν σε ένα βάθρο στην Ομάδα Ν, σε έναν αγώνα που παραδοσιακά «τους ταιριάζει».

Στην Ομάδα Ν συμμετέχουν επίσης οι Νίκος Ντάβαρης-Μιχάλης Φράγκου (Mitsubishi Lancer Evo IX) και ο Πυργιώτης Ηλίας Τσετσώνης με τον Βασίλη Μπασιούκα στο δεξί μπάκετ ενός Subaru Impreza N12.

Ένα Subaru Impreza WRX θα μοιραστούν οι Κωνσταντίνος Λαδιάς-Μιχάλης Πατρικούσης, με τον Γιαννιώτη οδηγό να επιστρέφει σε αγώνα ράλι έπειτα από 30 και πλέον έτη. Ο γνωστός από τη συμμετοχή του σε Ευρωπαϊκά Ράλι Ακρόπολις, καθώς και σε επιλεγμένους αγώνες του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι, Κύπριος Γιάγκος Γιάγκου θα έχει στα χέρια του ένα Subaru Impreza STi N12.

Με σκοπό να μάθει περαιτέρω το νέο του «παιχνίδι» και να διακριθεί,  θα αγωνιστεί στο myKTEO 10ο Φθινοπωρινό Ράλι ο Θέμης Χαλκιάς, με τον Νίκο Κομνό στο δεξί μπάκετ του Renault Clio Rally3. Ένα ακόμη αυτοκίνητο προδιαγραφών Rally3 θα κάνει την εμφάνισή του στον αγώνα, με τους Γιώργο Δελαπόρτα-Βαγγέλη Παναρίτη να έχουν στα χέρια τους ένα Ford Fiesta που πάτησε Ελλάδα στις αρχές του μήνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα