fbpx

Ράλι Χιλής: Το… μεγαλειώδες τρακάρισμα που δεν ξεχνάει ο Νεβίλ! (vid)

Ράλι Χιλής: Το… μεγαλειώδες τρακάρισμα που δεν ξεχνάει ο Νεβίλ! (vid)

Σε λίγες ημέρες αρχίζει η δράση στο Ράλι Χιλής για το WRC, με τον συγκεκριμένο αγώνα να επιστρέφει στο καλεντάρι μετά την παρθενική του εμφάνιση το 2019. Η πλειοψηφία των σημερινών οδηγών είχαν βρεθεί και τότε στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, με τον Τιερί Νεβίλ να είναι μάλλον αυτός που θα ήθελε όσο τίποτα να ξεχάσει εκείνο τον αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Βέλγος είχε τότε μία άκρως εντυπωσιακή σύγκρουση με… το κράσπεδο σε μία στροφή, με αποτέλεσμα το Hyundai του να κάνει αρκετές τούμπες ώσπου να καταλήξει σχεδόν αχρηστευμένο, με το πλήρωμα πάντως να βγαίνει από συμβάν σώο και αβλαβές.

“Προφανώς η Χιλή δεν ήταν ο καλύτερός μου αγώνας. Θυμάμαι πως ήταν πάρα πολύ δύσκολη η ιχνηλάτηση. Είχε πολλή ομίχλη, βροχή, κάκιστη ορατότητα, οπότε η σύνταξη των οδηγιών ήταν μία πραγματική δοκιμασία και έτσι προέκυψε το λάθος μου. Ήταν μία επίπεδη στροφή και το κράσπεδο ήταν πιο κοντά από όσο υπολόγιζα. Ήταν αρκετά στενότερη η στροφή από όσο είχα σημειώσει. Είχαμε μία τρομερή πρόσκρουση εκεί, αποχωρήσαμε δίχως βαθμούς και με ένα βαριά τραυματισμένο αυτοκίνητο”, ανέφερε ο Νεβίλ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα