fbpx

Αλλαγές λόγω «Daniel» στο Ράλι «24 ώρες Ελλάδα»

Αλλαγές λόγω «Daniel» στο Ράλι «24 ώρες Ελλάδα»

Η κακοκαιρία DANIEL που έπληξε την Θεσσαλία, τον Βόλο και το Πήλιο και κατ’ επέκταση και το 26ο Ράλι «24 Ώρες Ελλάδα», άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Η Οργανωτική Επιτροπή αντέδρασε άμεσα, κράτησε το 75% του αγώνα και επανασχεδίασε το 25% των απλών και ειδικών διαδρομών, με επίκεντρο αυτήν την φορά την μητρόπολη των ράλι, την Λαμία, με σημείο ανασυγκρότησης την πρόσφατα ανακαινισθείσα Πλατεία Πάρκου.

Στις 21 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί εκκινεί η 26η έκδοση του ανανεωμένου «24 Ώρες Ελλάδα» με σημείο της μεγάλης ανασυγκρότησης την Πλατεία Πάρκου στην Λαμία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν έως 90 ετοιμοπόλεμα πληρώματα που θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί από την πάντα φιλόξενη Χαλκίδα με κατεύθυνση προς Παραλίμνη, Λούτσι-Κυρτώνη, Αταλάντη, Μόδι, Ρεγγίνι, Ράχες, Πελασγία και Παραλία Πελασγίας όπου θα γίνει η πρώτη ανασυγκρότηση του αγώνα.

Στη συνέχεια μετά τη νέα σχεδίαση του αγώνα  θα ακολουθήσουν  Γλύφα, Πτελεός, Βρυναινα, Κοκκωτοί , Κωφοί, Νεράιδα, Ανάβρα και Λαμία όπου περίπου στις 21:00 θα αρχίσει η τρίωρη ανασυγκρότηση και ο τερματισμός του επάθλου «12 Ώρες Ελλάδα».

Στις 12:00 το βράδυ θα ανάψουν οι προβολείς και θα ξεκινήσει το επανασχεδιασμένο 3ο σκέλος με τις ειδικές Μπράλος, ΟινοχώριΧάνι Ζαγκανά, ΣουβάλαΔαδί, ΞυλικοίΜενδενίτσα με κατεύθυνση προς Λαμία για μία τελευταία μονόωρη ανασυγκρότηση.  Με το ξημέρωμα, ο 2ος Μπράλος, Αποστολιάς, Αμφίκλεια, Χαιρώνεια & Ριτσώνα θα φέρουν τους μονομάχους στην παραλία της Χαλκίδας για τον τερματισμό.

Η δεξίωση απονομής επάθλων θα γίνει την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα