fbpx

Σε βελτιωμένη διαδρομή και με «φρέσκια» άσφαλτο η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου

Σε βελτιωμένη διαδρομή και με «φρέσκια» άσφαλτο η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου

Λιγότερος από ένας μήνας έχει απομείνει για τη διεξαγωγή της Ανάβασης Αχλαδόκαμπου 2023, η οποία αποτελεί αγώνα τόσο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, όσο και του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος.

Η φετινή ανάβαση θα έχει μήκος 6,4 χιλιόμετρα και είναι διαφοροποιημένη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια τόσο σε ό,τι αφορά στη βελτιωμένη, όσο και σε ό,τι έχει να κάνει με τον ασφαλτοτάπητα.

Φέτος η διαδρομή της ανάβασης έχει νέα σχεδίαση, με ολοκαίνουργιο ασφαλτοτάπητα για το πρώτο μέρος της, ενώ μετά ακολουθεί το γνώριμο πολύ καλό κομμάτι της που τελειώνει λίγο πριν τον παλιό τερματισμό. Σε όλο το μήκος της διαδρομής υπάρχει στηθαίο ασφαλείας (μπαριέρα). Η διαδρομή των 6.5 περίπου χιλιομέτρων θα γίνει το πεδίο συναγωνισμού των καλύτερων αυτοκινήτων Ανάβασης της χώρας μας. Τα pits επιστρέφουν στον όμορφο χώρο του εστιατορίου “Αρδάμης”.

Η διαδρομή, απέχει περίπου 15 χιλιόμετρα από το Άργος και 35 χιλιόμετρα από την Τρίπολη. Έχει πολύ και ασφαλή χώρο παρακολούθησης για τους θεατές, τους οποίους παρακαλούμε θερμά να ακολουθούν τις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης.

Ο αγώνας διοργανώνεται από το Σωματείο ΑΣΣΟΑΑ και θα διεξαχθεί στις 21 και 22 Οκτωβρίου, ενώ συνολικά περιλαμβάνει 19 στροφές, ορισμένες εκ των οποίων άκρως εντυπωσιακές, όπως η νέα «Κ2».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα