fbpx

Εκπληκτική μάχη με νικητή τον Κουκέα στο Ράλι Σπριντ Αχαιός!

Εκπληκτική μάχη με νικητή τον Κουκέα στο Ράλι Σπριντ Αχαιός!

Ίσως την συγκλονιστικότερη εξέλιξη αγώνα των τελευταίων ετών επεφύλασσε σε όλους μας το Ράλι Σπριντ Αχαιός!

Με αντεπίθεση στις δύο από τις τρεις ειδικές του αγώνα που μετρούσε για το Κύπελλο Ράλι Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, ο Στάθης Κουκέας με συνοδηγό τον Κώστα Σπύρου πήραν τη νίκη με διαφορά μικρότερου του ενός δεκάτου του δευτερολέπτου!

Κουκέας και Σπύρου βρέθηκαν σε δύσκολη θέση έπειτα από το πρώτο πέρασμα από την ειδική «Χαλανδρίτσα», καθώς ο χρόνος τους ήταν περίπου δύο δευτερόλεπτα πιο αργός απ’ αυτών των Γιώργου Περουλάκη – Λευτέρη Σαρρή με το Mitsubishi Lancer EVO 8.

Στη συνέχεια, όμως, το πλήρωμα του Ford Fiesta R5 ανέβασε τον ρυθμό του και στην δεύτερη ειδική κάλυψε 59/1000 από τους Κρητικούς συναθλητές τους.

Στην «Χαλανδρίτσα 3» Κουκέας και Σπύρου έκαναν χρόνο 6.19.10 και ήταν περισσότερο από 1,5 δευτερόλεπτο πιο γρήγοροι από τους αντιπάλους τους, πανηγυρίζοντας τη νίκη για μόλις 0,09 του δευτερολέπτου!

Στην τρίτη θέση ολοκλήρωσαν τον αγώνα, οι νικητές της F2, Βασίλης Ντέρμας -Ελένη Παρασκευοπούλου με Opel Ascona

Στα Ιστορικά, τη νίκη της κατηγορίας κατέκτησαν οι Μάριος Σταφυλοπάτης – Γιώργος Χατζηρήγας, που πραγματοποίησαν εντυπωσιακά περάσματα με τη Lancia Delta Integrale 16V.

Ακολούθησαν οι Γιάννης Κάτσικας – Νίκος  Μπαμπαλής με Ford Escort MK2, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν Τζιανλούκα Ρόκο – Γιόβαν Ισαϊλοβιτς με Ford Sierra Cosworth.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα