fbpx

WorldSBK: Επιστροφή στις νίκες για τον Μπαουτίστα, 21ος στην SSP300 ο Περιστεράς (vids)

WorldSBK: Επιστροφή στις νίκες για τον Μπαουτίστα, 21ος στην SSP300 ο Περιστεράς (vids)

O Άλβαρο Μπαουτίστα άφησε πίσω του την εγκατάλειψη του πρώτου αγώνα στην Αραγονία κάνοντας το νταμπλ στην συνέχεια.

Κάτοχος του τίτλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike και πρωτοπόρος στη βαθμολογία της σεζόν, ο 38χρονος Ισπανός της Ducati είδε τον Τοπράκ Ραζγκατλιόγκλου να μειώνει τη διαφορά στους 37 βαθμούς μετά την εγκατάλειψη του Σαββάτου, την Κυριακή ωστόσο πήρε τη νίκη τόσο στο Superpole όσο και στο δεύτερο Feature Race. Με τα παραπάνω αποτελέσματα η διαφορά άνοιξε στους 47 βαθμούς ενόψει του επόμενου σταθμού την προσεχή εβδομάδα στην Πορτογαλία.

Στην κατηγορία Supersport ο Νίκολο Μπούλεγκα έχει μετατρέψει τη μάχη για τον τίτλο σε τυπική διαδικασία καθώς ο Ιταλός πήρε τη νίκη σε έναν αγώνα που σημαδεύτηκε από την εμφάνιση της κόκκινης σημαίας ενώ είχαν καλυφθεί τα 2/3 του αγώνα με αποτέλεσμα να σημάνει και το πρόωρο τέλος. Δεύτερος ήταν ο Στέφανο Μάντσι της Yamaha με τον Μπούλεγκα να έχει την ευκαιρία να εξασφαλίσει τον τίτλο την επόμενη εβδομάδα.

 Τέλος, στην κατηγορία Supersport 300 ο Τζέφρι Μπούις, κάτοχος του τίτλου το 2020, πήρε τη νίκη που του έδωσε προβάδισμα 30 βαθμών από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Χοσέ Λουίς Πέρεζ Γκονζάλεζ ενόψει του τελευταίου σταθμού στο Πορτιμάο. Από ελληνικής πλευράς ο Γιάννης Περιστεράς με τη Yamaha της ProGP τερμάτισε στην 21η θέση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα