fbpx

Formula 1: Ανανέωσε με Τσουνόντα και Ρικιάρντο η AlphaTauri!

Formula 1: Ανανέωσε με Τσουνόντα και Ρικιάρντο η AlphaTauri!

Με μία ανακοίνωση κλείδωσε και οδηγούς και για τα δύο της μονοθέσια! Η AlphaTauri αποφάσισε να… ταράξει τα νερά κατά τη διάρκεια του Γκραν Πρι Ιαπωνίας, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας της τόσο με τον Γιούκι Τσουνόντα, όσο και με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο. Παράλληλα, ο εντυπωσιακός Λίαμ Λόουσον εξασφάλισε τη θέση του ως εφεδρικός οδηγός της ομάδας -και ταυτοχρόνως και της Red Bull– έχοντας πλέον ένα σκαλοπάτι μόνο να τον χωρίζει από την full time είσοδό του στο πρωτάθλημα.

Για τον Τσουνόντα αυτή η είδηση έρχεται την πιο κατάλληλη στιγμή, ενώ δηλαδή βρίσκεται σε εξέλιξη το Γκραν Πρι της πατρίδας του. Υπενθυμίζεται πως ο Ιάπωνας αφίχθη στην AlphaTauri το 2021, προερχόμενος από την 3η θέση στο πρωτάθλημα της Formula 2.

Από την πλευρά του, αν και ο Ρικιάρντο είναι παροπλισμένος ως τραυματίας, δέχεται με αυτή την κίνηση την απόλυτη εμπιστοσύνη της ομάδας στο πρόσωπό του και ταυτοχρόνως εξασφαλίζει την… μονιμότητα της επιστροφής του στο γκριντ, έπειτα από μισή σεζόν που πέρασε μακριά από τις πίστες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα