fbpx

Moto GP: “Επέλεξε να πάει στην Gresini το 2024 ο Μάρκεθ”

Moto GP: “Επέλεξε να πάει στην Gresini το 2024 ο Μάρκεθ”

Την τελεσίδικη την επιλογή του Μαρκ Μάρκεθ να αποχωρήσει από τη Honda στο φινάλε αυτής της σεζόν και να αγωνιστεί το 2024 με την Gresini της Ducati, ισχυρίζεται πως γνωρίζει το Sky Italia. Σύμφωνα με το γνωστό ιταλικό μέσο, ο Ισπανός έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του Moto GP έχει κατασταλάξει στην απόφασή του να αλλάξει στρατόπεδο και να πάει… πλάι στον αδερφό του, Άλεξ Μάρκεθ.

Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο Μαρκ Μάρκεθ να αποδεσμευτεί από υπάρχον συμβόλαιό του με τους Ιάπωνες που έχει διάρκεια ως το φινάλε του 2024. “Ο Μαρκ Μάρκεθ έκανε την επιλογή του. Ο Ισπανός επέλεξε να αγωνιστεί με την Gresini της Ducati το 2024, στην ίδια ομάδα με τον αδερφό του Άλεξ. Πριν προχωρήσει σε επίσημο κλείσιμο η συμφωνία, ο αναβάτης θα πρέπει να βρει μία συμφωνία για την έξοδό του από τη Honda.

Μονάχα ένα επίσημο βήμα απομένει, αλλά το γεγονός αυτό είναι ζωτικό. Ο Μαρκ πρέπει να βρει μία δίοδο εξόδου από τη Honda. Το μοναδικό εμπόδιο ανάμεσα στον Μάρκεθ και τη Gresini είναι αυτή τη στιγμή η Ιαπωνική εταιρία”, αναφέρει το δημοσίευμα. Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Μάρκεθ είχε αναφέρει πριν από λίγες εβδομάδες πως ως τις αρχές Οκτωβρίου θα λάβει την τελική και οριστική απόφαση για το μέλλον του.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα