fbpx

Πιάστρι: “Η απόφασή μου για ανανέωση με τη McLaren ήταν πολύ εύκολη”

Πιάστρι: “Η απόφασή μου για ανανέωση με τη McLaren ήταν πολύ εύκολη”

Με τον πιο ενθουσιώδη τρόπο δέχθηκε -και αποδέχθηκε- ο Όσκαρ Πιάστρι την πρόταση της McLaren για ανανέωση συμβολαίου έως το 2026. Ο Αυστραλός οδηγός έβαλε την υπογραφή του στη συμφωνία, τοποθετώντας έτσι τον εαυτό του σε περίοπτη θέση για το μακροπρόθεσμο πλάνο της βρετανικής ομάδας, έχοντας άλλωστε ήδη δώσει από τη φετινή παρθενική του σεζόν εξαιρετικά αγωνιστικά δείγματα γραφής.

“Είμαι κατενθουσιασμένος που επεκτείνω τη συνεργασία μου με τη McLaren για πολυετές διάστημα. Θέλω να δώσω μάχες στην πρώτη γραμμή του grid με αυτή την ομάδα και με ενθουσιάζει το όραμα και οι θεμελιώδεις αρχές που βρίσκονται μπροστά μας και μας περιμένουν για να τα υλοποιήσουμε.

Το καλωσόρισμα που δέχθηκα και η σχέση που έχτισα (με την ομάδα) με κάνουν να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Η ομάδα είναι σταθερά δεσμευμένη σε εμένα και αυτό με κάνει να νιώθω πως χαίρω μεγάλης εκτίμησης. Υπάρχει ισχυρή θέληση από την ομάδα για να αποτελέσω κομμάτι της μακροπρόθεσμης πορείας της, οπότε όλα αυτά έκαναν την απόφασή μου πολύ εύκολη”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πιάστρι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα