fbpx

Σούνινεν: “Αναπτύξαμε πολύ υψηλές ταχύτητες στις διαδρομές της Κεντρικής Ευρώπης”

Σούνινεν: “Αναπτύξαμε πολύ υψηλές ταχύτητες στις διαδρομές της Κεντρικής Ευρώπης”

Αρκετά συμπεράσματα και θετικές εικόνες έλαβε ο Τέεμου Σόυνινεν με τη συμμετοχή του στο Bucklige Welt Rallye στην Αυστρία, ως… προπόνηση ενόψει του Ράλι Κεντρικής Ευρώπης για το WRC. Ο Φινλανδός οδηγός πήρε τη νίκη σε όλες τις ειδικές διαδρομές με το Hyundai i20 Rally1 με το οποίο αγωνίστηκε, ωστόσο το βασικότερο ζητούμενο ήταν η… εξερεύνηση των ορίων του αυτοκινήτου στα ασφάλτινα τερέν.

“Ήταν καλό το ότι είχαμε σταθερές συνθήκες στο αμάξι. Δεν ξέρω όμως πώς θα είναι ο καιρός σε μερικές εβδομάδες, όταν θα είμαστε στο Ράλι Κεντρικής Ευρώπης. Το αυτοκίνητο ήταν καλό. Στο χώμα δεν το νιώθεις τόσο πολύ. Όταν έρχεται από μία αργή στροφή σε χαλαρό έδαφος ο τροχός σπινάρει αρκετά. Εδώ, με στεγνές συνθήκες, αναπτύξαμε πολύ υψηλές ταχύτητες.

Ανυπομονώ να οδηγήσω στο Ράλι Κεντρικής Ευρώπης, αλλά ξέρω πως μπορεί να εξελιχθεί σε μία μεγάλη δοκιμασία. Μίλησα με τα πληρώματα των ντόπιων στην Αυστρία και τους ρώτησα σχετικά με τους δρόμους που θα αντιμετωπίσουμε εκεί. Μου είπαν πως θα είναι αρκετά τεχνικοί, ελικοειδείς με μερικά σημεία με αρκετή σκόνη”, ανέφερε ο Σούνινεν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα