fbpx

Παυλίδης: «Θύμιζε ελληνικό αγώνα!»

Παυλίδης: «Θύμιζε ελληνικό αγώνα!»

Ικανοποιημένος από την προσπάθειά του αλλά και από το αποτέλεσμα της συμμετοχής του στο Rally dei Nuraghi e del Vermentino ήταν ο Νικόλας Παυλίδης.

«Συμμετείχαμε για άλλη μια φορά στην Ιταλία φέτος με σκοπό να αφήσουμε πίσω την άτυχη στιγμή του Ράλι Αντριάτικο και τα καταφέραμε. Ενώ οι διαδρομές της Παρασκευής διεξήχθησαν σε στεγνό οδόστρωμα, το Σάββατο η βροχή έκανε την εμφάνισή της» τόνισε ο Μακεδόνας οδηγός αγώνων και προσέθεσε: «Με την κατάλληλη καθοδήγηση του Άλαν, δεν δυσκολευτήκαμε ιδιαίτερα, ανεβάζοντας μάλιστα ρυθμό και κερδίζοντας θέσεις στη γενική κατάταξη. Οι ειδικές διαδρομές της Σαρδηνίας μετά τη βροχή ήταν αρκετά γλιστερές, ενώ θύμιζαν ελληνικό αγώνα, όντας πιο σκληρές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες του θεσμού που συμμετείχαμε».

Αναφορικά με τα ελαστικά της Pirelli, τα οποία χρησιμοποίησε το έμπειρο πλήρωμα στο Rally dei Nuraghi e del Vermentino, ο Νικόλας Παυλίδης είπε: «Τόσο στο στεγνό, όσο και στο λασπωμένο τερέν τα ελαστικά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Παρά τη σκληρότητα των ειδικών διαδρομών, ολοκληρώσαμε το  Rally dei Nuraghi e del Vermentino χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, με αρκετούς από τους αντιπάλους μας να χάνουν αρκετό χρόνο από κλαταρίσματα».

Και κατέληξε: «Η τέταρτη θέση στην κατηγορία Over55 ανάμεσα σε 14 συμμετέχοντες σε έναν αγώνα που προσμετρούσε με αυξημένη βαθμολογία, μας βρίσκει ικανοποιημένους. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ράλι που θα διεξαχθεί σε περίπου ένα μήνα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα