fbpx

Bol d’Or: Νικήτρια η Yoshimura SERT, παγκόσμια πρωταθλήτρια η YART Yamaha (vid)

Bol d’Or: Νικήτρια η Yoshimura SERT, παγκόσμια πρωταθλήτρια η YART Yamaha (vid)

Η Yoshimura SERT πήρε τη νίκη στον 24ωρο αγώνα του Bol d’Or με τη YART Yamaha να παίρνει τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αντοχής.

 Στον τελευταίο αγώνα της σεζόν για το FIM EWC, στην πίστα Πολ Ρικάρντ της Γαλλίας η Yoshimura SERT κατάφερε να πάρει τη νίκη αν και στις τελευταίες ώρες ο Σιλβέν Γκουϊντολί δεν πήρε μέρος εξαιτίας στομαχικών διαταραχών, με τον Γάλλο να δίνει τον τελευταίο αγώνα του με την ομάδα. Γκρεγκ Μπλακ και Ετιέν Μασόν μοιράστηκαν τα οδηγικά καθήκοντα φτάνοντας πρώτοι στην καρό σημαία.

Με την απερχόμενη κάτοχο του τίτλου, την FCC TSR Honda, να έχει εγκαταλείψει μέσα στη νύχτα εξαιτίας μηχανικού προβλήματος, η YART Yamaha έκανε αρκετά για να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου τερματίζοντας στην 4η θέση. Στο βάθρο του αγώνα βρέθηκαν και η περυσινή νικήτρια, η Honda Viltais, που πήρε τη 2η θέση, ενώ 3η τερμάτισε η BMW Motorrad.

Την τελευταία ώρα του αγώνα κρίθηκε ο τίτλος στην κατηγορία του παγκοσμίου κυπέλλου Superstock με την Chromeburner να ευνοείται από τα μηχανικά προβλήματα της National Motos, με τη νίκη να πηγαίνει στην Team 33 Louit April Moto.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα