fbpx

Σημαντικές πρωτοβουλίες από τον ΑΟΘ για το Ράλι ΔΕΘ

Σημαντικές πρωτοβουλίες από τον ΑΟΘ για το Ράλι ΔΕΘ

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει για το 55ο Ράλι ΔΕΘ, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος του ΑΟΘ, Σωκράτης Τσολακίδης, αναφέρθηκε στις 49 συμμετοχές του αγώνα με ειδική μνεία στα πληρώματα της Θεσσαλίας, τα οποία παρά τις δυσκολίες και τις ζημίες που υπέστησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών δηλώνουν βροντερό παρών στον αγώνα.

Ως ανταπόδοση της στήριξης που λαμβάνει ο ΑΟΘ από τα Θεσσαλικά πληρώματα, ανακοινώθηκε ότι το 10% των εσόδων του αγώνα θα διατεθεί στους πληγέντες της θεομηνίας που έπληξε την περιοχή.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της παρουσίασης των πληρωμάτων και της πανηγυρικής εκκίνησης, θα τελεστεί αγιασμός από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως & Σταυρουπόλεως Βαρνάβα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει επίδειξη από την Εθνική Γυμναστική Ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ενόργανης Γυμναστικής 2024.

Έπίσης, αποκαλύφθηκε η ονοματοδοσία της τελευταίας ειδικής διαδρομής του αγώνα που πριμοδοτεί τα πληρώματα με επιπλέον βαθμούς. Η «Powerstage – Χολομώντας 2», φέτος θα ονομάζεται «Ντίνος Γκαγκαστάθης» προς τιμήν του συνοδηγού και μέλους του ΑΟΘ που χάθηκε στις αρχές του 2021, έπειτα από πολύμηνη μάχη για την υγεία του, σε ηλικία 49 ετών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα