fbpx

Ζου: “Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους θα αγωνιστώ μπροστά στους συμπατριώτες μου”

Ζου: “Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους θα αγωνιστώ μπροστά στους συμπατριώτες μου”

Κατενθουσιασμένος εμφανίστηκε ο Γκουάνγιου Ζου στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την υπογραφή ανανέωσης συμβολαίου με την Alfa Romeo έως και το 2024. Ο Κινέζος οδηγός της Formula 1 έκανε ειδική μνεία στο γεγονός πως έτσι εξασφάλισε και μία… αγωνιστική θέση ενόψει του Γκραν Πρι Σανγκάης, που επιστρέφει την επόμενη σεζόν στο καλεντάρι, έχοντας έτσι την ευκαιρία να τρέξει μπροστά στο κοινό των συμπατριωτών του.

“Η υπογραφή νέου συμβολαίου με την ομάδα προσφέρει πάντοτε μία σπουδαία αίσθηση, ειδικά όταν γνωρίζουμε το πώς σχηματίζονται τα πράγματα. Είμαι περήφανος που αποτελώ κομμάτι της Alfa Romeo και ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Έχω δουλέψει εξαιρετικά σκληρά από την πρώτη ημέρα που έφτασα εδώ και υπάρχει ένα τρομερά υψηλό επίπεδο αποφασιστικότητας και κινήτρου για να συνεχίσω να δουλεύω καθημερινά.

Η σχέση μου με τον Βάλτερι (Μπότας) είναι θαυμάσια και συνεργαζόμαστε πολύ στενά, όπως και με την ομάδα, προκειμένου να ωθήσουμε τα πάντα προς τα εμπρός. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μου δίνεται και η ευκαιρία να αγωνιστώ επιτέλους με την ομάδα μου στην Κίνα, μπροστά στο κοινό των συμπατριωτών μου. Θα είναι μία σπουδαία στιγμή και είμαι περήφανος που θα την μοιραστώ με όλους όσοι με έχουν υποστηρίξει έως σήμερα”, ανέφερε ο Ζου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα