fbpx

Μπράβι: “Η ανανέωση του Ζου δηλώνει στήριξη στο σχέδιο όπου επενδύουμε”

Μπράβι: “Η ανανέωση του Ζου δηλώνει στήριξη στο σχέδιο όπου επενδύουμε”

Ως μία κίνηση προς την κατεύθυνση ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου χαρακτήρισε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γκουάνγιου Ζου ο Αλεσάντρο Αλούνι Μπράβι. Ο εκπρόσωπος της ομάδας της Alfa Romeo ουσιαστικά στάθηκε στο γεγονός πως με την επέκταση της συνεργασίας με τον Κινέζο οδηγό η ομάδα θα πορευθεί με την ίδια σύνθεση στα μονοθέσιά της και το 2024, αφού και ο έτερος οδηγός, Βάλτερι Μπότας, έχει συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της επόμενης σεζόν.

“Η απόφασή μας να συνεχίσουμε το ταξίδι μας με την υπάρχουσα σύνθεση οδηγών είναι μία δήλωση της επένδυσης που έχουμε κάνει στο σχέδιό μας. Τίποτα στη Formula 1 δεν αλλάζει σε μία βραδιά. Λάβαμε τη συγκροτημένη απόφαση να εστιάσουμε στη σταθερότητα και να συνεχίσουμε να χτίζουμε στην υπάρχουσα ομάδα όλοι μαζί, συμβολίζοντας έτσι μία σημαντική περίοδο μετάβασης. Ο Βάλτερι και ο Ζου είναι οδηγοί εγνωσμένου ταλέντου και ικανοτήτων, οι οποίοι έχουν άψογη συνεργασία. Ταιριάζουν θαυμάσια και ωθούν ο ένας τον άλλο προς τα πάνω.

Οι Γκουάνγιου Ζου (αριστερά) και Βάλτερι Μπότας.

Ο Βάλτερι έχει τον ρόλο του πραγματικού ηγέτη στην ομάδα, ωθώντας τους πάντες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ο Ζου έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακά βήματα προς τα εμπρός τα τελευταία δύο χρόνια και τον περιμένουμε να συνεχίσει σε αυτή την τροχιά και το 2024. Τώρα, η σκυτάλη περνάει σε εμάς. Οφείλουμε να προσφέρουμε και στους δύο οδηγούς μας ένα καλό αυτοκίνητο και να τους θέσουμε υπό τις βέλτιστες συνθήκες για να βγάλουν τον καλύτερο αγωνιστικό τους εαυτό”, ανέφερε ο Μπράβι.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα