fbpx

Φέτελ: “Δεν μπορώ να απορρίψω πλήρως μία επιστροφή μου”

Φέτελ: “Δεν μπορώ να απορρίψω πλήρως μία επιστροφή μου”

Ανοικτή θέλησε να κρατήσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ την πόρτα της επιστροφής του στα κόκπιτ της Formula 1. Ο Γερμανός τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα του στο φινάλε του 2022, δίχως όμως να έχει πρόθεση να γυρίσει αμετάκλητα την πλάτη σε οποιαδήποτε πρόκληση επιστροφής. Άλλωστε, όντας μόλις 36 ετών, τη στιγμή που ο Φερνάνο Αλόνσο είναι 42 και ο Λιούις Χάμιλτον αναμένεται να έχει κλείσει τα 40 όταν εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τη Mercedes, καθιστά τον Φέτελ κάτι παραπάνω από… ηλικιακά επαρκή για να επανέλθει στις πίστες.

“Δεν μπορώ να απορρίψω πλήρως μία επιστροφή μου, διότι ποτέ δεν ξέρεις. Είναι κάτι που εάν είχες ρωτήσει όλους (όσοι επέστρεψαν μετά από απόσυρση) είτε θα σου έλεγαν ξεκάθαρα πως δεν είχαν πρόθεση να επιστρέψουν, είτε πως δεν είχαν βέβαιη απάντηση. Στο φινάλε όμως, όλοι αυτοί ξαναγύρισαν. Έτσι, δεν μπορώ να βγάλω εκτός αυτό το σενάριο.

Προφανώς εξαρτάται από το πότε μπορεί να γίνει αυτό. Η περίοδος δεν είναι απεριόριστη διότι είμαι 36 ετών. Δεν είναι κάτι που μπορώ να ξανασκεφτώ σε δέκα χρόνια, τότε ο χρόνος θα έχει πια περάσει. Θα εξαρτηθεί από την πρόκληση που μπορεί να προκύψει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο μυαλό μου. Απολαμβάνω τη θέση του εξωτερικού παρατηρητή και σκέφτομαι την πρόκληση του τι θα κάνω στη συνέχεια”, ανέφερε ο Φέτελ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα