fbpx

Βάουλς: “Ο Σάρετζεντ πρέπει να κερδίσει την παρουσία του στη Williams”

Βάουλς: “Ο Σάρετζεντ πρέπει να κερδίσει την παρουσία του στη Williams”

Ως μία διαδικασία που ποτέ δεν σταματά χαρακτήρισε ο Τζέιμς Βάουλς την προσπάθεια του Λόγκαν Σάρτζεντ να εξασφαλίσει την περαιτέρω παρουσία του στον κόσμο της Formula 1. Ο επικεφαλής της Williams μίλησε με θετικά λόγια για τον Αμερικανό οδηγό, αφήνοντας όμως να εννοηθεί πως η… επόμενη πίστα είναι η κατάκτηση βαθμών στο πρωτάθλημα, κάτι που ο Σάρτζεντ ακόμη δεν έχει πετύχει έπειτα από 14 Γκραν Πρι.

“Αυτό που του σχολίασα ήταν πως υπάρχει αξιοκρατία. Πως δεν βρίσκεται εδώ απλώς επειδή τον θέλουμε, αλλά πρέπει να κερδίσει την παρουσία του σε αυτή τη θέση. Πρόκειται για το αποκορύφωμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Αυτό που του ζητώ είναι να ακολουθήσει τη γενική καθοδήγηση, να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι ανάπτυξης, να συνεχίσει να κινείται προς τα εμπρός, σε συσχετισμό και με τον Άλεξ (Άλμπον) και έτσι θα υπάρχει στο φινάλε μία θέση που θα αναγράφει το όνομά του.

Πριν από αυτό, υπάρχουν βαθμοί οι οποίοι έχουν πάνω το όνομά του. Μερικοί ήταν διαθέσιμοι στο Ζάντφοορτ και έπρεπε να τους κερδίσει. Έτσι κερδίζεις το μονοπάτι σου στη Formula 1. Αναφερόμενοι στο πού βρισκόμαστε τώρα (ως ομάδας), θα πρέπει για να απαντηθεί αυτό να εστιάσει κανείς στη δουλειά των οδηγών και το σημείο στο οποίο αυτοί βρίσκονται.

Ο Άλεξ είναι εδώ για μία μακροπρόθεσμη πορεία και αυτό μπορώ να σας το πω από τώρα με ασφάλεια. Ο Λόγκαν βρίσκεται στο σωστό μονοπάτι ανάπτυξης. Θα πρέπει να κάνει βήματα προς τα εμπρός από αγώνα σε αγώνα”, ανέφερε ο Βάουλς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα