fbpx

Μάρκεθ: “Ως το τέλος του μήνα θα αποφασίσω για το μέλλον μου”

Μάρκεθ: “Ως το τέλος του μήνα θα αποφασίσω για το μέλλον μου”

Σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι βρίσκεται ο Μαρκ Μάρκεθ, σχετικά με το μέλλον του στον κόσμο του Moto GP. Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί να δεσμεύεται με συμβόλαιο με την εργοστασιακή Honda ως το φινάλε του 2024, αυτό όμως δεν προεξοφλεί ότι θα φτάσει αυτή η συνεργασία έως την ολοκλήρωσή της.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος Ισπανός ανέφερε πως έχει τρεις ξεκάθαρες επιλογές στο μυαλό του και σκοπεύει να λάβει την τελική του απόφαση το πολύ έως το Γκραν Πρι Ιαπωνίας, δηλαδή την 1η Οκτωβρίου. Προφανώς η μία επιλογή είναι να παραμείνει στη Honda, με τις άλλες δύο να πιθανολογούνται πως είναι η μετακόμιση στην Gresini Ducati -όπου βρίσκεται ο αδερφός του Άλεξ Μάρκεθ- και η μετακόμιση στην KTM.

“Υπάρχει Σχέδιο Α, Σχέδιο Β και Σχέδιο Γ. Είναι οι επιλογές που στο παρελθόν είχα αριθμήσει ως δύο και τελικά έγιναν τρεις. Έχω τρία σχέδια, τρεις πολύ ξεκάθαρες ιδέες. Έχω απολύτως καθαρή εικόνα για το τι χρειάζεται να συμβεί σε κάθε ένα από τα τρία αυτά σχέδια. Ωστόσο, δεν υπάρχει πολύς διαθέσιμος χρόνος. Υφίσταται μία διορία. Πέριξ των αγώνων σε Ινδία και Ιαπωνία θα λάβω την απόφασή μου”, ανέφερε ο Μάρκεθ. Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες εβδομάδες θα είναι γεμάτες με ανυπομονησία ενόψει της τελικής επιλογής του Ισπανού.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα