fbpx

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Πανευτυχής ο Θοδωρής Καλαμαράς

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Πανευτυχής ο Θοδωρής Καλαμαράς

Έμπλεος συναισθημάτων ήταν ο Θοδωρής Καλαμαράς μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειά τους στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Λαμπράκη.

«H δεύτερη συμμετοχή στο EKO Acropolis Rally μας βρήκε στην 3η θέση της κατηγορίας 2κίνητων, στην 7η θέση γενικής μεταξύ των Ελλήνων καθώς και στην 36η θέση της παγκόσμιας κατάταξης μεταξύ των 69 πληρωμάτων που εκκίνησαν τον αγώνα. Τρεις ημέρες του αγώνα με σκληρές διαδρομές, με την κακοκαιρία να έχει εμφανή τα σημάδια στις ειδικές και με πολύ δύσκολες εως αδύνατες αναγνωρίσεις. Στην ουσία το τεστ μας ήταν η πρώτη ημέρα του αγώνα» τόνισε ο Καλαμαράς.

Και προσέθεσε: «Να ευχαριστήσω θερμά τον συνοδηγό μου Δημήτρη Λαμπράκη που με εμπιστεύτηκε και μας οδήγησε στην ράμπα του τερματισμού. Χαμόγελα, προβληματισμός, καντήλια και άλλα πολλά που δεν περιγράφονται, ζήσαμε οι δυο μας μέσα στο cockpit τρεις ημέρες. Η ομάδα μας, NGS Racing, για δεύτερη χρονιά εξαιρετική και άριστα προετοιμασμένη. Ο Δημήτρης Κατής σε ρόλο manager μας καθοδήγησε με τις πολύτιμες συμβουλές του για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Ο πατέρας μου Παναγιώτης Καλαμαράς 45 χρόνια δίπλα μου να ζει τον αγώνα με το ίδιο άγχος που είχαμε και εμείς ως πλήρωμα. Σημαντικό να βγαίνεις από τις δύσκολες ειδικές και να σε περιμένουν στο control δικοί σου άνθρωποι να σε εμψυχώνουν. Εμμανουέλα Μυστιρίδου σε ευχαριστούμε για όλα! Όπως αναφέρει ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, όντως είμαστε ο ορισμός του ερασιτεχνικού πληρώματος και αυτό φυσικά έχει και τις αντίστοιχες δυσκολίες. Μια από αυτές τις δυσκολίες βοήθησε να ξεπεράσουμε ο Βαγγέλης Παναρίτης και θεωρώ από εκεί κρίνεται το κύρος και το ήθος ενός αγωνιζομένου, πολυ έμπειρου συνοδηγού. Παρεούλα με Γιώργο Δελαπόρτα στα control των ειδικών, πάντα με το χαμόγελο του. Chrysafis Racing Team – CRT και Πάνος Βασιλείου δίπλα μας στην προετοιμασία του αγώνα και κατά την διάρκεια του».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα