fbpx

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Σόρδο στην SS14, ελέγχει την κατάσταση ο Ροβάνπερα

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Νικητής ο Σόρδο στην SS14, ελέγχει την κατάσταση ο Ροβάνπερα

Ο Ντάνι Σόρδο ήταν εκείνος που κατέγραψε το ταχύτερο πέρασμα από την SS14, την ειδική διαδρομή “Γραμμενη 1”, που ήταν και η προτελευταία του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Ο Ισπανός δίνει μία εξόχως σκληρή μάχη με τον Έλφιν Έβανς για τη δεύτερη θέση του βάθρου, με τον Βρετανό να ακολουθεί με τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο, όντας 1.3 δευτερόλεπτα βραδύτερος του οδηγού της Hyundai.

Αυτή η εξέλιξη πάντως διατηρεί τον Έβανς στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης, με την απόσταση από τον τρίτο Σόρδο να υποχωρεί πλέον στα 2.7 δευτερόλεπτα, τη στιγμή που απομένει μονάχα μία ακόμη ειδική. Πιο μπροστά, ο Κάλε Ροβάνπερα συνεχίζει να διατηρεί με απόλυτη ασφάλεια την πρωτοπορία του, έστω και αν είδε τη διαφορά του από τη δεύτερη θέσει να πέφτει στο 1:29.2.

Πλέον, απομένει η Powerstage που θα είναι ένα δεύτερο πέρασμα από τη “Γραμμένη 2”. Εκεί, πέρα από τη μάχη της δεύτερης θέσης αναμένεται να παίξουν… τα ρέστα τους οι οδηγοί που έχουν την ταχύτητα να πρωταγωνιστήσουν, αλλά διάφορα συμβάντα τις προηγούμενες ημέρες τους έθεσαν εκτός διεκδίκησης νίκης, με τους Οτ Τάνακ, Σεμπαστιάν Οζιέ και Τιερί Νεβίλ να είναι οι χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις.

Η πρώτη εκκίνηση της SS15 Powerstage είναι προγραμματισμένη για τις; 13:15. Στο φινάλε της θα ακολουθήσει η απονομή των θριαμβευτών του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα