fbpx

World SBK: Η δράση της ημέρας από το Νεβέρ Μανί-Κουρ, στην 22η θέση ο Περιστεράς (vids)

World SBK: Η δράση της ημέρας από το Νεβέρ Μανί-Κουρ, στην 22η θέση ο Περιστεράς (vids)

Ημέρα ελεύθερων δοκιμών στη γαλλική πίστα του Νεβέρ Μανί-Κουρ για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Superbike, Supersport και Supersport 300.

 Οι παραπάνω κατηγορίες επιστρέφουν στη δράση μετά την καλοκαιρινή διακοπή μπαίνοντας ουσιαστικά στο τελευταίο τρίτο της σεζόν. Στη μεγάλη κατηγορία, την SBK, ταχύτερος όλων ήταν ο Τζόναθαν Ρέι. Ο Βρετανός της Kawasaki που από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται για τη Yamaha, σημείωσε την καλύτερη επίδοση στο πρώτο από τα δύο σκέλη με το δεύτερο να σημαδεύεται από δύο διακοπές με κόκκινη σημαία.

Στην κατηγορία Supersport, ο Βαλεντάν Ντεμπίς μπροστά στο κοινό της χώρας του είχε τον καλύτερο χρόνο στο FP1 που ήταν και το ταχύτερο σκέλος σε μία ημέρα που μόλις 53 χιλιοστά του δευτερολέπτου χώρισαν τους πρώτους τρεις καθώς πίσω από τον Γάλλο της Yamaha βρέθηκε ο Νίκολο Μπούλεγκα, ο Ιταλός της Ducati που είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται για την εργοστασιακή ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

 Τέλος, στην κατηγορία Supersport 300, ο Ιταλός Ματέο Βανούτσι της Yamaha, νικητής στην ίδια πίστα την περασμένη χρονιά, ήταν ο ταχύτερος με μία επίδοση που σημείωσε στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών. Από ελληνικής πλευράς, ο Γιάννης Περιστεράς με τη Yamaha της ProGP είχε την 22η επίδοση.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα