fbpx

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Νικητής στην SS2 ο Νεβίλ (vid)

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Νικητής στην SS2 ο Νεβίλ (vid)

Ο Τιερί Νεβίλ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της SS2, της διαδρομής “Λουτράκι”, η οποία άνοιξε την αυλαία του προγράμματος της Παρασκευής στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Ο οδηγός της Hyundai, νικητής στον περσινό αγώνα της Ελλάδος, κατέγραψε χρόνο 5:34.4, κάτι που τον ανέβασε και στην πρωτοπορία της γενικής κατάταξης του ράλι.

Στη δεύτερη θέση πλασαρίστηκε ο Σεμπαστιάν Οζιέ με διαφορά +3.4, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε Οτ Τάνακ, με απόσταση +3.9 από τον Νεβίλ. Στην πέμπτη θέση πλασαρίστηκε ο Κάλε Ροβάνπερα, 5.5 δευτερόλεπτα μακριά από τον Βέλγο επικεφαλής, με τον Φινλανδό βέβαια να έχει το μειονέκτημα πως “ανοίγει” τις διαδρομές της Παρασκευής, έχοντας έτσι επιπλέον φθορά στο χρονόμετρο.

Από πλευράς ελληνικών πληρωμάτων, ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας με Volkwagen Rally2 είχε το ταχύτερο πέρασμα, όντας 13ος στη στην συνολική κατάταξη, ενώ στην 17η θέση ακολουθεί ο Λάμπρος Αθανασούλας. Σημειώνεται πάντως πως υπάρχουν ακόμη αρκετά πληρώματα Rally2 και κυρίως Rally3 που ακόμη δεν έχουν ολοκληρώσει τα περάσματά τους.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Παρασκευή
09:25 SS3
12:15 SS4
15:10 SS5
16:45 SS6

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα