fbpx

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Κορυφαίος Έλληνας ο Αθανασούλας

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Κορυφαίος Έλληνας ο Αθανασούλας

Η πρώτη… κυρίως ημέρας του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις ολοκληρώθηκε και τυπικά, καθώς όλα τα πληρώματα πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού στην τελευταία ειδική διαδρομή, διαμορφώνοντας έτσι την οριστική γενική κατάταξη ενόψει του Σαββάτου. Από πλευράς Ελλήνων, ο Λάμπρος Αθανασούλας ήταν εκείνος που ξεχώρισε. Ο οδηγός της Hyundai στην κατηγορία Rally2, με συνοδηγό τον Νίκο Ζακχαίο, κατέλαβε την 18η θέση στο σύνολο, δείχνοντας μεγάλη σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της απαιτητικής ημέρας.

Πιο πίσω, η τριάδα των Παναγιώτη Ρουστέμη, Νίκου Κεχαγιά και Ιορδάνη Σερδερίδη πλασαρίστηκαν στις θέσεις Νο28, Νο29 και Νο30 αντιστοίχως. Λίγο πιο κάτω, ο Βασίλης Βελάνης πλασαρίστηκε στη θέση Νο32, ο Χρυσόστομος Καρέλλης στο Νο33, ενώ οι Επαμεινώνδας Καρανικόλας και Ευθύμης Χαλκιάς ήταν οι καλύτεροι Έλληνες στην κατηγορία αυτοκινήτων Rally3, καταλαμβάνοντας τις θέσεις Νο39 και Νο40.

Σημειώνεται πως ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα κατά τη διάρκεια της προτελευταίας ειδικής της ημέρας, της SS5, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ έδαφος και να βρίσκεται πλέον στον 58η θέση. Πριν από αυτό το συμβάν κινούταν σταθερά στην πρώτη εικοσάδα.

Η τελική κατάταξη της Παρασκευής:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα