fbpx

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Επικεφαλής ο Νεβίλ στο ήμισυ της Παρασκευής

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Επικεφαλής ο Νεβίλ στο ήμισυ της Παρασκευής

Ο Τιερί Νεβίλ είναι αυτός που θα απολαύσεις ως επικεφαλής της γενικής κατάταξης τη μεσημεριανή διακοπή της Παρασκευής για το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Ο Βέλγος της Hyundai ήταν ο νικητής της SS2, κάτι που τον ανέβασε στην πρώτη θέση του συνόλου και έκτοτε κατάφερε να διατηρηθεί εκεί, έστω και αν η διαφορά του μειώθηκε στις επόμενες δύο ειδικές διαδρομές.

Αυτός που πλέον ακολουθεί στη δεύτερη θέση είναι ο Σεμπαστιάν Οζιέ. Ο Γάλλος της Toyota σημείωσε το ταχύτερο πέρασμα από την SS4 πριν αυτή ακυρωθεί λόγω παρουσίας θεατών σε αντικανονικά σημεία, έχοντας όμως προλάβει να βρεθεί ψηλότερα από τον Κάλε Ροβάνπερα που υποχώρησε στην τρίτη θέση. Από πλευράς ελληνικών χρωμάτων, στην όγδοη θέση εμφανίζεται ο Ιορδάνης Σερδερίδης, που επίσης πρόλαβε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του στην SS4.

Η κατάταξη του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις μετά την SS4:

Πλέον, από το Λουτράκι όλα τα πληρώματα θα κινηθούν προς Λιβαδειά, όπου θα διεξαχθεί η SS5, με την πρώτη εκκίνηση να δίνεται στις 15:10. Το πρόγραμμα της ημέρας θα κλείσει με την ειδική “Ελάτεια”, με ώρα πρώτης εκκίνησης στις 16:45.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα