fbpx

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: “Άρπαξε” τη νίκη στο φινάλε της SS5 ο Τάνακ!

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: “Άρπαξε” τη νίκη στο φινάλε της SS5 ο Τάνακ!

Ο Οτ Τάνακ ήταν ο μεγάλος νικητής στην SS5, την ειδική διαδρομή “Λιβαδειά”, στο πρόγραμμα της Παρασκευής του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Ο Εσθονός, έχοντας δεχθεί νωρίτερα ποινή 3 λεπτών και 40 δευτερολέπτων που τον θέτει εκτός διεκδίκησης βάθρου, έδειξε αρκετά… απελευθερωμένος και έβγαλε το ταχύτερο πέρασμα όταν ο τελευταίος που ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην κατηγορία Rally1.

Πίσω από τον οδηγό της M-Sport Ford ακολούθησε ο Τιερί Νεβίλ. Μπορεί ο Βέλγος να ήταν 5.9 δευτερόλεπτα βραδύτερος του Τάνακ, ωστόσο αυτό ήταν υπεραρκετό όχι απλώς για να παραμείνει στην κορυφή της γενικής κατάταξης, αλλά και να αυξήσει τη διαφορά του από τον δεύτερο Σεμπαστιάν Οζιέ στα 7.4 δευτερόλεπτα. Τρίτος στη γενική ακολουθεί ο Κάλε Ροβάνπερα, στο +20.1 από τον Νεβίλ.

Η αυλαία της Παρασκευής θα πέσει με την ειδική διαδρομή “Ελάτεια”, με την πρώτη εκκίνηση να είναι προγραμματισμένη για τις 16:45 το απόγευμα. Στο φινάλε της ημέρας θα υπάρξει σαφής εικόνα και για τα πλασαρίσματα των ελληνικών πληρωμάτων, με τον Ιορδάνη Σερδερίδη να βρίσκεται αυτή τη στιγμή οριακά εκτός πρώτης 20άδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα