fbpx

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Οι δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών

ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις: Οι δηλώσεις όλων των πρωταγωνιστών

Το βράδυ της Πέμπτης η υπερειδική της Πλατείας Νερού σήμανε την έναρξη της δράσης στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, τον 10ο σταθμό του φετινού WRC. Συνολικά 69 πληρώματα αγωνίστηκαν, με τον Κάλε Ροβάνπερα να σημειώνει τον ταχύτερο χρόνο, ενώ από πλευράς Ελλήνων το καλύτερο πλασάρισμα ανήκε στον Λάμπρο Αθανασούλα και την 25η θέση, οδηγώντας Hyundai κατηγορίας Rally2.

Ο Λάμπρος Αθανασούλας και το Hyundai του εν δράσει.

Μετά το φινάλε της SS1 αρκετοί οδηγοί στάθηκαν στις… ασυνήθιστα βρόχινες καιρικές συνθήκες, δηλώνοντας παράλληλα ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι για να αρχίσει η δράση στα χωμάτινα τερέν από το πρωί της Παρασκευής.

Λάμπρος Αθανασούλας
«Είναι πολύ ωραία. Είναι διασκεδαστικό για τον κόσμο, αλλά ο αγώνας ξεκινάει αύριο. Τώρα, εμείς το διασκεδάσαμε και ο κόσμος το απόλαυσε».

Γιώργος Κεχαγιάς
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε τον αγώνα. Ευχαριστούμε τους θεατές για την υποστήριξη. Ήταν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα».

Αντρέας Μίκελσεν
«Δεν είμαι σίγουρος για το τι έχω να περιμένω. Λίγο αγχωμένος για την πρώτη ειδική εδώ, γιατί παρακολουθώντας το Rally TV, μου θύμισε την περσινή πρώτη ειδική! Μόνο αυτό σκεφτόμουν!»

Γιοάν Ροσέλ
«Ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ο αγαπημένος μου χωμάτινος αγώνας. Θυμίζει το Ράλλυ Ντακάρ αυτή την εβδομάδα!»

Σάμι Παγιάρι
«Ανυπομονώ για αυτόν τον αγώνα. Ο καιρός θα είναι πρόκληση, αλλά ελπίζω να είναι όλα καλά».

Όλιβερ Σόλμπεργκ
«Είναι πολύ διασκεδαστικό να συμμετέχω σε αυτό το show για τους θεατές. Ο αγώνας ξεκινάει αύριο. Θα είναι δύσκολα. Έπρεπε να οδηγήσω σε πιο αργό ρυθμό εδώ, για να φυλάξω τα ελαστικά».

Ιορδάνης Σερδερίδης
«Έχουμε πολλές προσδοκίες, διότι βρισκόμαστε στην Ελλάδα και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Πιέρ Λουί Λουμπέ
«Τα είχαμε πάει καλά στον περσινό αγώνα. Ελπίζουμε να επαναλάβουμε αυτό που κάναμε και πέρυσι. Και, γιατί όχι, και καλύτερα. Θα δούμε!»

Ντάνιελ Σόρδο
«Νομίζω όλοι γνωρίζουν πως οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες στις αναγνωρίσεις. Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι όλοι OK και, όπως όλα δείχνουν, η βροχή έχει σταματήσει».

Τακαμότο Κατσούτα
«Στα ράλι όλα είναι δυνατά, ειδικά αυτήν τη φορά. Οι συνθήκες είναι μικτές, κι έτσι δεν ξέρουμε τι πρόκειται να συμβεί. Θα προσπαθήσω να το απολαύσω και να παραμείνω στο δρόμο».

Εσαπέκα Λάπι
«Σε κανέναν δεν αρέσουν οι απρόβλεπτες συνθήκες, οι οποίες μπορούν να γίνουν πολύ απαιτητικές. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα είναι πολύ διασκεδαστικό!»

Σεμπαστιάν Οζιέ
«Οι αναγνωρίσεις ήταν πολύ απαιτητικές. Ο αγώνας θα είναι μεγάλη πρόκληση. Χαίρομαι που είμαι εδώ, χαίρομαι που επέστρεψα και ανυπομονώ να οδηγήσω αυτό το εκπληκτικό αυτοκίνητο».

Οτ Τάνακ
«Προτεραιότητά μας είναι η συνεπής οδήγηση χωρίς προβλήματα. Αυτό θα μας βοηθούσε, έπειτα από δύο δύσκολους αγώνες».

Τιερί Νεβίλ
«Θα προσπαθήσουμε. Δεν έχω νιώσει εδώ και καιρό τόσο καλά με το αυτοκίνητο, και ανυπομονώ. Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσουμε».

Έλφιν Έβανς
«Το σίγουρο είναι πως δε θα είναι εύκολο. Δεν πιστεύω πως κάποιος μπορεί να προβλέψει τι τον περιμένει. Για αυτό, θα προσαρμοζόμαστε εκείνη την ώρα».

Κάλε Ροβάνπερα
«Ελπίζω πως οι συνθήκες θα είναι καλύτερες για μένα από ό,τι αν ήταν στεγνός ο δρόμος. Μετά την απογοήτευση στη Φινλανδία, θέλω να κάνω έναν καλό αγώνα και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα