fbpx

Η… εμπειρία συνοδήγησης δίπλα στον Λάμπρο Αθανασούλα που πρόσφερε το Apexsports! (pics)

Η… εμπειρία συνοδήγησης δίπλα στον Λάμπρο Αθανασούλα που πρόσφερε το Apexsports! (pics)

Η τυχερή του Giveaway διαγωνισμού του Apexsports, η Εύα Δαμίγου, ήταν εκείνη που κέρδισε μία… συναρπαστική βόλτα στο κάθισμα του συνοδηγού, δίπλα στον Λάμπρο Αθανασούλα, με το αγωνιστικό της Hyundai, λίγες ημέρες πριν την έναρξη του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Πεδίο δράσης ήταν τα χωμάτινα τερέν των Τρικάλων Κορινθίας, σε μία άκρως ηλιόλουστη ημέρα, αλλά με το υψόμετρο και το δάσος της περιοχής να κρατάει το θερμόμετρο σε ιδιαίτερα ανεκτές και ευχάριστες θερμοκρασίες.

Η ταχύτητα ήταν ιδιαίτερα υψηλή, η σκόνη… μπόλικη και στο φινάλε η εμπειρία μπορεί δίχως υπερβολή να χαρακτηριστεί αξέχαστη, όπως ουσιαστικά την περιέγραψε η ίδια η τυχερή του διαγωνισμού.

Πώς το έζησες όλο αυτό, δίπλα στον Λάμπρο Αθανασούλα;

Ήταν μία απίστευτη εμπειρία, μία εμπειρία ζωής. Θα μπορούσα να το κάνω αυτό όλη την ημέρα. Δεν έχω άλλη κουβέντα να πω.

Είχες ξαναβρεθεί συνοδηγός σε αυτοκίνητο ράλι;

Όχι, ποτέ. Έχω δει ράλι, παρακολουθώ ράλι και γενικώς οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτοκίνητα, όμως να μπω μέσα σε ένα, όχι. Ήταν η πρώτη φορά.

Σε έχει κάνει αυτή η εμπειρία να θέλεις πλέον να παρακολουθήσεις και από κοντά κάποια από τις ειδικές διαδρομές του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις την επόμενη εβδομάδα;

Ναι, σίγουρα. Πολύ πριν έρθει η σημερινή εμπειρία το είχα σκεφτεί, αλλά πλέον είναι απολύτως σίγουρο ότι θα πάω. Είναι κάτι το φοβερό.

Υπενθυμίζεται πως ο Λάμπρος Αθανασούλας, με συνοδηγό των Νίκο Ζακχαίο, θα συμμετάσχουν για τρίτη διαδοχική χρονιά στο ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, οδηγώντας ένα Hyundai i20 N Rally2. Όλη η δράση θα διεξαχθεί το διάστημα 7-10 Σεπτεμβρίου, με επίκεντρο του ενδιαφέροντος τις ειδικές διαδρομές στα βουνά της Ρούμελης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Μηχανοκίνητα